Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  mesečni horoskop

  MESEČNI HOROSKOP: Na OVA pitanja svaki znak treba da odgovori

  Piše: Aleksandra Panić, astrolog

  Srećan rođendan drage Ribe (nekima i sa priličnim zakašnjenjem)! A i srećan nam dan žena!

  Šta je specifično za mesec mart i vladavinu Ribe?

  Vođeni snovima i idealima, Ribe se često osećaju neshvaćenim.

  Katkad i isključenim iz celine koju zovemo društvo. Ribe se osećaju sigurne na obalama, sa stopalima zaronjenim u more, nikad u srcu gradske gužve. Postoji razlog zašto se Ribe ne mogu lako opisati, zašto se njima u astrološkim razgovorima ne dodeljuju konkretne osobine. Ili zašto ih u igri pogađanja znakova uvek promašimo ili previdimo. Ako pogledate točak na kome su predstavljena sazvežđa, a koji koristimo za ocrtavanje natalnih karata i ovih mesečnih horoskopa, videćete da su Ribe poslednje u nizu. Niz sazvežđa nije slučajan.

  Krećemo od Ovna, koji predstavlja rođenje ideja, početak, detinjstvo. Deo tela kome vlada Ovan je glava. Svaki sledeći znak u nizu uvek sadrži i sve prethodne i postaje stariji i mudriji (ili bolje reći bogatiji životnim iskustvom). Kad stignemo do Riba, stigli smo do stopala i obuhvatili čitav Zodijak.

  mesečni horoskop

  horoskop, mesečni horoskop

  Ovo znači da Ribe u sebi sadrže čitav Zodijak. Jednog dana u njima ćete prepoznati osobine Bika, drugi dan Lava ili Vage. Ne zato što su promenljive, već zato što su tako kompleksne. Zato je i najteže tumačiti jezik planeta dok se Sunce nalazi u sazvežđu Ribe: stvarnost i mašta su isprepletani, svetovi su spojeni, vreme nema prošlost i budućnost. Sve je jedno, sve je kontinuum. I svi smo kapljice vode unutar mora.

  Smatrajte ovaj mesec, sve do prolećne ravnodnevnice kao poslednje nedelje trudnoće. Ulaskom Sunca u Ovna, rađa se novo proleće, nov život, nova (novi) ti.

  Provedite naredne nedelje razmišljajući, maštajući, zapisujući ideje. Nije potrebno forsirati kretanje pre ravnodnevnice. Uživajte u šetnji, možda plivanju, meditaciji. Uživajte u tišini. Dišite.

  U nastavku teksta postaviću vam pitanja. Pročitajte ih. Zapišite. Odgovorite.

  OVAN

  Probajte da osvestite mentalne obrasce koji zapravo nisu vaši. Čega morate da se odreknete da biste mislili svojom glavom? Šta je za vas istinski uspeh? Šta za vas predstavlja reč bogatstvo?

  BIK

  Kako ćete se bolje povezati sa svetom oko vas? U kakvom se društvu krećete i kakve to veze stvarate za sebe? Povežite se sa ljudima sa kojima delite sličnu ili komplementarnu viziju o budućnosti.

  BLIZANAC

  Vreme je da shvatite šta zaista želite u karijeri. Šta želite da postanete? Šta je vaša istinska vokacija, a ne posao? U čemu najviše uživate? Vreme je da se oslobodite tuđih ideja o vama.

  RAK

  Rekonstruišite vaš sistem vrednosti. Zamenite odeću učenika odećom učitelja. Šta je to što vi dobro znate i o čemu možete da učite druge? Koja je to poruka-priča koju želite da podelite sa svetom? Vaša priča je važna, a vaš glas je prodoran.

  LAV

  Ovo je važan period za investicione odluke, ali i za edukaciju vezanu za budućnost investiranja novca. Kako izgleda finansijska konstrukcija o kojoj sanjate? U šta želite da uložite novac i u šta želite da uložite vaše vreme?

  DEVICA

  Preispitajte strukturu i ograničenja vaših partnerstava? Da li ste vi u njima slobodni ili je potrebno da razmišljate o osobađanju? Šta vas sputava ili šta vas obuzima kada razmišljate o vezama? Verujte da će vas vodene struje odneti baš tamo kuda ste se i zaputili.

  VAGA

  Kako se osećate u vašem telu, drage Vage? Zarobljene ili slobodne? Zapamtite da baš sve što tokom dana unesete u telo – i hrana i tečnost i vazduh i razgovor i muzika i vesti i video sadržaji i umetnost čini energiju koja hrani vaše telo. Sve čemu ste izloženi trajno utiče na vas. Vreme je da se oslobodite svega što vas suštinski ne hrani.

  ŠKORPIJA

  Šta je ljubav? Koga volite? Šta volite? Da li sebe dovoljno volite? Šta stvarate, Škorpije? Vreme je da se uzdignete do ljubavi i u ljubavi koju ste zaslužili, koja vas čeka.

  Škorpije umetnice – ovo je vreme izuzetne plodnosti: stvarajte, stvarajte, stvarajte.

  STRELAC

  Nestalni moji Strelčevi, vazda u pokretu, šta je za vas dom? Da li ste srećni kod kuće ili je vreme da razmislite kakav je (i gde je) taj dom koji iskonski želite? Večno pitanje za vas je pitanje slobode. Mogu li biti slobodniji/slobodnija na ovom mestu, u ovoj ulozi, u ovoj vezi? Ili…

  JARAC

  Trenutno ste možda i najmoćniji znak Zodijaka. Svi u vas gledaju. Magnetski ste privlačni i ulivate poverenje. Ali, da li možete da ostanete slobodni unutar realizovane moći? Šta bi se dogodilo kad biste odvezali splav od obale i krenuli nizvodno? Naučite da verujete vodi. Voda spaja i ljude i ideje. Voda nas oblikuje i omekšava.

  VODOLIJA

  Dugo ste radili na sebi, na sticanju znanja, na usavršavanju talenata. Sada je vreme da svoje proizvode predstavite tržištu. Ovo znači da ćete morati da razgovarate o ličnoj vrednosti i o novcu. Verujte u sebe kao što oni koji vas vole veruju u vas. Šta za vas predstavlja novac? Kojih starih obrazaca vezanih za zaradu možete da se oslobodite?

  RIBE

  I ovaj mesec, a i cela godina je baš po vašoj meri. Pisana za vas. Rizikujte, dobićete. Jupiter vam samo jednom u dvanaest godina dođe na rođendan – napravite mu žurku. Razmislite kojim to alternativnim putem možete da krenete? Dok se ostali penju uz lestvicu vertikalno i bore sa konkurencijom, šta se dešava sa horizontalnim kretanjem? Otvorite se ka ideji da niste sami u vašem moru i nađite partnere koji će podržati vaše vizije. Srećno!

  Izvor: BIZLife

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE