Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Menadžerka primila nagradu za P.S. Fashion, pa ih uživo optužila za mobing

  Jovana Bakula, zamenica marketing menadžera poznate modne kompanije P.S. Fashion, dobila je juče priznanje u kategoriji Instagram na dodeli nagrada Top 50 najbolje online stvari. Međutim, u uključenju uživo ona je uputila teške reči svojoj kompaniji i pozvala sve ugnjetavane radnike da se pobune.

  Bakula je na početku obraćanja navela da je godina za nama bila teška i čestitala svom marketing timu.

  Odmah nakon tog naoko uobičajenog uvoda, usledilo je nešto sasvim drugačije – velike optužbe sopstvenoj firmi za mobing.

  Kako je kazala Bakula, taj tim većinom, nažalost, nije više deo P.S. Fashion kompanije.

  “Od devet zaposlenih koji su početkom godine bili u timu, sada nas je troje. Od toga je jedna koleginica na bolovanju zbog psihičke neuravnoteženosti. Zbog istih razloga, ogromnog pritiska i stresa, jedna koleginica je dala otkaz, dvoje kolega je dobilo otkaz pod nerazjašnjenim okolnostima, zbog stresa. Mnoge kolege su premeštene, tako da je ovo jedna Pirova pobeda.”

  Onda je Bakula zaposlene pozvala na pobunu.

  “Ja moram da pozovem sve poslodavce da štite i cene svoje zaposlene i pozivam sve zaposlene da istupe, da budu hrabri i da se bore protiv mobinga i izrabljivanja koje je postalo vrlo aktivno posebno u ovom periodu korone”, zaključila je u dahu Bakula i dobila veliki aplauz publike.

   

  View this post on Instagram

   

  A post shared by Jovana Bakula (@seljanka.ba)

  Nakon ovoga Bakula je snimak podelila na svom Instagram profilu.

  “Ovo je moja priča, zbog koje ne spavam, plačem i tresem se! Radni narode, borite se za svoja prava i molim vas podelite ovo dalje! Hvala mojoj baki Jovanki po kojoj sam dobila borbeno ime. Od ovog momenta moj profil će preuzeti meni dragi ljudi, nakon svega treba mi odmor. Molim hrabre i uticajne ljude da šire priču dalje”, navela je Bakula uz snimak.

  Inače, sedište kompanije P.S. Fashion je u Čačku, ali kompanija ima predstavništva u celom regionu. Nova.rs će pokušati danas u toku dana da dobije komentar iz ove firme na optužbe koje je Bakula iznela na njihov račun.

  Izvor: BIZLife

  Foto: YT/Screenshot

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE