Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Mića Jovanović, Megatrend

  Mića Jovanović PRODAO zgradu Megatrenda Karićima i prelazi u luksuzni kraj

  Univerzitet Braća Karić saopštio je da je završio proces pregovaranja i kupio zgradu Univerziteta Megatrend na Novom Beogradu, i dolazeću školsku godinu počinje u novom i uvećanom prostoru.

  Vlasnik Megatrenda Mića Jovanović rekao je da ovo još nije konačno. Prema njegovim rečima, ugovor bi trebalo da bude zaključen sutra. On podrazumeva samo prodaju zgrade na Novom Beogradu, dok se njegov univerzitet seli u Beograd na vodi.

  „Ta vest o prodaji naše zgrade je uslovno rečeno tačna. Mi smo pri kraju dogovora, 99 odsto će ta transakcija da se obavi. Ne želim da prejudiciram, ali sutra imamo sasatanak na kojem bi sve trebalo da bude rešeno“, kazao je Jovanović za Novu.

  Mića Megatrend o SPORNOJ REKLAMI: Nisam rekao ja, već Mark Tven

  Kako se objašnjava u saopštenju, Univerzitet Braća Karić je doneo odluku o značajnom uvećanju prostornih, naučnih i nastavnih kapaciteta, kao bitnog preduslova u razvoju visokog obrazovanja najtraženijih profila mladih stručnajka.

  Obezbeđivanje novog i uvećanog prostora proisteklo je iz potrebe za poboljšanjima u procesu studiranja svih nivoa, kao i nastavnih i pratećih kapaciteta, navodi se u saopštenju.

  Kako se najavljuje, Univerzitet Braća Karić će posebnu pažnju posvetiti i povezivanju sa uglednim univerzitetima i fakultetima u Evropi i svetu, uz angažovanje međunarodno priznatih domaćih i stranih profesora.

  Izvor: FoNet/Nova

  Foto: Beta

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE