Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Šta radi glumačka porodica Jovanović u porodilištu? (VIDEO)

  Vrhunski lekari, nasmejane sestre, udobnost i pažnja na svakom koraku

  “Iskustvo vođenja trudnoće i porođaja je izuzetno značajno ne samo za ženu, nego za čitavu porodicu. Svesni toga, u MediGroup sistemu svakoj ženi pristupamo prijateljski i profesionalno od trenutka kada uđe u našu ustanovu. Sa ciljem da dočaramo atmosferu i uslove koje pružamo, kao i da poručimo da su naša vrata otvorena za sve pacijente, kreirali smo najnoviju kampanju za promociju porodilišta u okviru koje će danas premijerno biti emitovana televizijska reklama”, najavila je Dunja Ivanović, direktorka marketinga u najvećem privatnom zdravstvenom sistemu u Srbiji.

  Radosne, i na momente komične porodične trenutke uoči dolaska prinove, i ovoga puta dočaraće glumačka porodica Jovanović

  “Vrhunski lekari, nasmejane sestre, udobnost i pažnja na svakom koraku jedna je od ključnih rečenica u reklami. Ona najbolje ilustruje doživljaj naših pacijentkinja. O tome svedoči i činjenica da nam se mnoge porodilje vraćaju i biraju MediGroup za vođenje i naredne trudnoće i porođaj. Za ovih devet godina, rođeno je više od 4.500 beba. Njihovi roditelji prepoznali su našu ustanovu kao visoko stručnu i pouzdanu i ukazali nam svoje poverenje”, ističe Ivanović.

  Tim vrhunskih, stalno zaposlenih lekara, najsavremenija medicinska oprema, udobnost i sveobuhvatna briga za mame i bebe jesu osnovne odlike po kojima je porodilište MediGroup sistema izgradilo visoku reputaciju u Srbiji.

  Od osnivanja 2013. godine, ovo porodilište je simbol jedne od najboljih privatnih ginekoloških i akušerskih praksi, kao i vrhunske pedijatrijske i neonatološke ekspertize.

  MediGroup, porodilište, porodica Jovanović

  Porodilište Opšte bolnice MediGroup opremljeno je modernim porođajnim salama, operacionom salom za izvođenje carskih rezova, jedinicom intenzivne nege i neonatološkom jedinicom. U prisnoj, porodičnoj atmosferi porodilišta Opšte bolnice MediGroup radi iskusan i stručan medicinski kadar. On je posvećen zdravlju budućih majki i bezbednom dolasku beba na ovaj svet. Svaka porodilja na raspolaganju ima lekara ginekologa, anesteziologa, neonatologa i više medicinskih sestara i babica. Oni brinu o njoj 24 sata dnevno, tokom čitavog njenog boravka u porodilištu.

  Izvor: BIZLife

  Foto: MediGroup

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE