Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Maxi – omiljena prodavnica kupaca u Srbiji

  Kontinuirano unapređenje usluge i asortimana po merilima modernog kupca i poverenje koje Maxi supermarket gradi duže od 20 godina, prepoznali su i potrošači u Srbiji, odabravši ovu prodavnicu kao svoje omiljeno mesto kupovine. Na osnovu njihovih glasova, u okviru kampanje “Najbolje u Srbiji”, brendu Maxi dodeljeno je priznanje “Miljenik potrošača“ u kategoriji „trgovina“.

  “Veliko je zadovoljstvo osvojiti priznanje za omiljenu prodavnicu, pogotovo kada ono dolazi direktno od kupaca. Ovu nagradu doživljavamo kao potvrdu da su očekivanja potrošača ispunjena, ali i kao odgovornost da nastavimo da ulažemo u svaki segment poslovanja koji će iskustvo kupovine podići na još viši nivo. Ovo je priznanje i za sve naše predane kolege koje svakog dana u prodavnicama uslužuju potrošače i svojim komšijskim pristupom čine da usluga, zajedno sa kvalitetnim asortimanom, bude obeležje Maxi supermarketa”, kaže Milica Popović, menadžer korporativnih komunikacija kompanije Delez Srbija.

  Dodela priznanja

  Dodela priznanja

  Prvi Maxi supermarket otvoren je 12. decembra 2000. godine, a danas modernu mrežu ovih maloprodajnih radnji čini 274 supermarketa u 56 gradova širom Srbije.

  Prateći trendove i osluškujući potrebe savremenog potrošača, kompanija Delez Srbija kontinuirano uvodi inovacije u asortimanu i usluzi, podižući standard iskustva kupovine. Tako, zahvaljujući digitalnom programu lojalnosti „Moj Maxi“, kupci danas mogu uživati u potpuno novom iskustvu personalizovane nabavke, uz aplikaciju koja donosi brojne pogodnosti i popuste koji odgovaraju njihovim navikama.

  Maxi fresh

  Maxi fresh

  Priznanje „Miljenik potrošača“ dodeljuje se isključivo na osnovu glasova potrošača u organizaciji udruženja “Moja Srbija” i uz podršku Grada Beograda. U konkurenciji za nagradu našlo se 1 500 brendova u 30 kategorija. Nominovani su najpoznatiji brendovi koji se mogu naći na tržištu Srbije, bez obzira na njihovo poreklo ili poreklo kompanije u čijem vlasništvu se nalaze.

  Akcija „Miljenik potrošača“ organizovana je u sklopu kampanje „Najbolje u Srbiji“, u okviru koje se odvijaju i akcije „Moj izbor“ i „Dobročinitelj“.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Maxi

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE