Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  MaxBet otvorio sedište u Skoplju

  MaxBet kompanije je u subotu, 24. decembra, otvorila svoje sedište na makedonskom tržištu, u Skoplju. Ova investicija je samo prvi korak u strateškom pristupu razvoja makedonskog tržišta, kažu iz kompanije, a novo sedište omogućava veliki broj novih radnih mesta i biće snažna strateška podrška širenju maloprodajne mreže u ovoj zemlji koja će se samo tokom 2023. udvostručiti.

  Otvaranjem novog sedišta u Skoplju, kompanija MaxBet nastavlja sa ulaganjima koja će podići poslovanje na još viši nivo i dovesti nas do jedne od liderskih pozicija na regionalnom tržištu u narednom periodu. Kvalitetna ponuda igara, rad na novim rešenjima i jedinstveno korisničko iskustvo su imperativ našeg poslovanja na svakom tržištu. Otvaranjem sedišta obeležavamo prvi korak u ekspanziji MaxBet-a na makedonskom tržištu i veoma smo zadovoljni što ćemo intenzivirati poslovanje u ovoj zemlji, rekao je Darko Živanov, CEO MaxBet-a.

  Svečanom otvaranju sedišta prisustvovali su lokalni zvaničnici, poslovni partneri kompanije kao i zaposleni u MaxBet-u

  Nakon otvaranja sedišta u Severnoj Makedoniji, MaxBet će nastaviti sa širenjem svoje mreže u ovoj zemlji u preko 20 gradova i nastaviće sa zapošljavanjem kadrova za različite pozicije u sektoru igara na sreću, kao i prateću podršku centrale u vidu poslova u IT, pravno-finansijskom, i marketinškom sektoru.


  O MaxBet Grupi:

  Kompanija MaxBet se bavi priređivanjem i organizacijom igara na sreću kao što su sportsko klađenje, slot mašine i loto igre. MaxBet je prisutan u Srbiji, Crnoj Gori, Republici Srpskoj i Severnoj Makedoniji. Zahvaljujući korporativnom menadžmentu, ulaganju u stručno osoblje i tehnološkom razvoju i stabilnoj saradnji sa svim relevantnim partnerima, kompanija je za kratko vreme postala lider u industriji zabave. Sportska kladionica MaxBet je jedna od prvih koja je ušla u globalnu mrežu i omogućila igračima da se klade na internetu. Pored klađenja na Internetu, postoji i onlajn kazino, kao i mnoge druge igre na sreću. Uspostavljanjem okruženja u kome se ostvaruju lični i timski potencijali, MaxBet kontinuirano stvara vrednost kroz razvoj svojih zaposlenih, uz optimalno upravljanje i odgovorno ponašanje.

  Izvor: BIZLife

  Foto: MaxBet

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE