Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Manifestacija „U susret Vidovdanu“

  Manifestacija „U susret Vidovdanu“ okupila mnogobrojnu publiku u hotelu Zlatibor

  Hotel Zlatibor je drugu godinu zaredom bio domaćin kulturno-umetničke večeri „U susret Vidovdanu“ koja neguje tradiciju i kulturnu baštinu naše zemlje, a u okviru otvaranja letnje sezone na poznatoj turističkoj destinaciji, planini Zlatibor.

  Svečano obeležavanje ovog praznika održano je u petak u okviru prostorija hotela, a sadržaj su upotpunili vrsni umetnici iz različitih oblasti – glumac Andrej Šepetkovski, koji je u okviru svog nastupa govorio pesmu posvećenu Vidovdanu, koju je napisao specijalno za ovo veče, izvođač tradicionalne i duhovne muzike Danica Crnogorčević, koja je svojom izvedbom oduševila sve prisutne i, pored ostalih, otpevala svoju najpoznatiju numeru „Veseli se srpski rode“, kao i guslar Miljan Vujović, koji je na jedinstven način istakao i ovaj deo srpske muzike i tradicije.

  Kao i prošle godine, publika je imala priliku da uživa i u vokalno-igračkom nastupu etno grupe „Trag“ iz Banjaluke, sa solistima ansambla „Slavko Mandić“, koji su priredili spektakularan nastup za sve prisutne. Kroz veče je goste i publiku vodila glumica Borka Tomović.

  Manifestacija „U susret Vidovdanu“

  Manifestacija „U susret Vidovdanu“ (Andrej Nihil)

  Manifestacija je okupila brojnu publiku, a Hotel Zlatibor je ovim povodom ugostio mnoge istaknute predstavnike različitih organizacija, koji su kroz predanost i vizionarski pristup doprineli značaju ove planine, kao i veliki broj glumaca, predstavnika medija i influensera.

  Manifestacija „U susret Vidovdanu“

  Manifestacija „U susret Vidovdanu“ (Andrej Nihil)

  Tokom tri dana boravka na Zlatiboru, gosti ove infoture mogli su da uživaju u različitim aktivnostima koje Zlatibor ima da ponudi, kao i u kvalitetnom sadržaju koji su predstavnici Hotela Zlatibor organizivali za svoje goste – od vožnje Gold gondolom, kvadovima, obilasku kulturnih znamenitosti ovog kraja, poput Gostiljskih vodopada i Stopića pećine, ali i uživanju u luksuznim sadržajima koje nudi sam hotel – kuglani, bilijaru, u ukusima a la carte restorana Kalem by Zak, pa do dragulja ovog hotela Spa i Wellness centra sa vodom koja je blagotvorna za ceo organizam.

  Manifestacija „U susret Vidovdanu“

  Manifestacija „U susret Vidovdanu“ (Andrej Nihil)

  Sa sada već tradicionalnom manifestacijom „U susret Vidovdanu“, pored negovanja kulturne i narodne baštine naših prostora, Hotel Zlatibor promoviše i turistički potencijal ovog područja, pa je sa tom namerom, povodom otvaranja letnje sezone, pripremio i bogat sadržaj za sve kategorije gostiju. To podrazumeva nove letnje pakete koji uključuju razne aktivnosti u prirodi, kao i nove promotivne popuste.

  Hotel Zlatibor“ je moderan hotelski kompleks sa mnogobrojnim sadržajima namenjenim svim kategorijama, prvenstveno porodicama sa decom, takođe okrenut kongresnom turizmu, kao i sportskim ekipama koje se pripremaju za takmičenja, čak i na svetskom nivou. Smešten u samom srcu Zlatibora, hotel Zlatibor oslikava magičan spoj tradicije i moderno dizajniranog prostora. Ovaj jedinstveni rizort u zapadnoj Srbiji poseduje najveći i najsavremeniji spa centar u regionu sa čak četiri bazena koji se prostire na više od 4.000 m2, što predstavlja poseban dragulj ovog kompleksa. Osim jedinstvenog dizajna raskošnog banjskog vrta, spa centar se izdvaja i po vodi u bazenima koja je bogata magnezijumom, kalijumom, kalcijumom i ostalim mineralima i kao takva ima pozitivan uticaj na zdravlje i blagostanje ljudi. Hotel poseduje i kuglanu, bilijar salu i igraonicu za decu za zabavu bez granica, kao i poznati a la carte restoran i moderni kongresni centar, sa prirodnim osvetljenjem. Ono što izdvaja hotel Zlatibor u odnosu na ostale turističke komplekse je raznovrsnost ponude koja je prilagođena kako domaćim, tako i stranim gostima.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Andrej Nihil

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE