Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Siniša Mali, priznanje

  Mali u poništavanju doktorata vidi POLITIČKU HAJKU protiv njega

  Ministar finansija Siniša Mali ocenio je da je odluka Senata Univerziteta u Beogradu da mu poništi doktorat zbog plagiranja politička odluka i istakao da veruje u svoj doktorski rad.

  „Reč je o političkoj odluci, koju ne mogu da prihvatim, i zbog toga ću iskoristiti sva raspoloživa pravna sredstva da je opovrgnem. Ne plašim se, jer znam da je istina na mojoj strani. Nastaviću da se borim, kao što se borim već osam godina.“

  Politička hajka koja se vodi protiv mene može samo da me motiviše da radim još više i bolje, naveo je Mali u priči objavljenoj na društvenoj mreži Instagram.

  On je naglasio da veruje u svoj doktorski rad isto kao što veruje i u svoj rad u Ministarstvu finansija i Vladi Srbije.

  Istakao je da mu je uvek bilo važno da stiče novo znanje, jer je to jedina stvar u životu koju niko ne može oduzeti i da mu je drago što danas svoje znanje može da iskoristi „na najbolji način“ da odgovorno upravlja budžetom Srbije.

  „Mislim da je to mnogo važnije od političke hajke koja se zbog doktorata vodi protiv mene već punih osam godina unazad“, dodao je on.

  Senat Univerziteta u Beogradu ponovo je doneo na sednici odluku o poništenju doktorata Malog, pozivajući se na raniju Odbora za profesionalnu etiku.

  Izvor: Beta

  Foto: Beta

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE