Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Luksuzni korporativni pokloni koji ostavljaju bez daha

  Brend Maruška je porodična firma koja je vođena kreativnom idejom da kroz umetnost možemo stvarati jedinstvene proizvode od luksuznih materijala. Naš prepoznatljiv stil poslovne elegancije, modnih detalja koji impresioniraju i elitni program korporativnih poklona nagrađeni su brojnim prestižnim nagradama i priznanjima Povrh svega, najviše smo ponosni na uspešne saradnje i zadovoljne klijente iz najvećih srpskih i svetskih kompanija, što nas je pozicioniralo kao lidera u proizvodnji premijum korporativnih poklona.

  Kroz 20 godina razvoja kao porodična firma, kreirali smo brend prepoznatljiv po jedinstvenim proizvodima od svile. Unikatne i retke, ali prepoznatljive kolekcije prepoznate su u srcima poslovnih dama i gospode kao savršen luksuzni korporativni poklon.

  Inspirisani umetnošću, istorijom, tradicijom i kulturnim nasleđem, obogatili smo naše proizvode poznatim umetničkim delima i fascinantnim pričama iza njih.

  Pričama o ljubavi, misteriji, ratu i hrabrosti. Pričama o zlatu, luksuzu i skrivenim simbolima. Pričama koje ovu kolekciju čine kreativnom, nezaboravnom i posebnom.

  Stvaranje proizvoda definisano njegovim savršenstvom i kvalitetom je proces kome težimo. Zahvaljujući preciznosti i tradiciji izrade dobijamo proizvode koji su pažljivo sastavljeni i ručno izrađeni od strane naših stručnjaka. Proizvodi su stvoreni u harmoniji strasti, uma i duše, izrađeni veštim rukama, što ih čini nepogrešivo prepoznatljivim odrazom samog brenda. Limitirani, jedinstveni proizvodi osmišljeni za vaše uživanje donose vam magičan osećaj nežnosti, sećanja i zadovoljstva koji se oseti u svakoj nijansi boje, što im daje autentičan osećaj retke lepote i ljubavi.

  Inspirisani prirodom i svom njenom lepotom odabrali smo najbolji prorodni materijal – svilu. Dodir zavodljivog osećaja nežnosti, sećanja i zadovoljstva. Sjajni izgled svile omogućava da marama reflektuje svetlost pod različitim uglovima, stvarajući raznovrsne efekte i boje. Zbog toga smo odabrali najbolje materijale, kako bismo vam približili najbolji osećaj prefinjenosti, stila i karaktera koji se oseti u svakoj reflekciji svilenih vlakana.

  Pakovanje je pažljivo dizajnirano kako bi izazvalo emocije zahvalnosti i ostavilo pravi utisak. Poklanjajući jedinstveno umetničko delo, nezaboravni modni detalj vrhunskog kvaliteta i najzahtevnije ćete ostaviti bez daha.

  Pažljivo dizajnirani proizvodi, sa ciljem da impresioniraju i prenesu vaše lične vrednosti kako bi ostavili posebne emocije na vaše poslovne partnere, saradnike, klijente, prijatelje. Jedinstven i pozitivan utisak, emocija i uzbuđenje opisuju poklon koji ostavlja snažan i trajan utisak vaše pažnje.

  Izvor: BIZLife Magazin

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE