Linglong gradi STAMBENO NASELJE, za parcelu platio 14 miliona RSD

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Linglong gradi STAMBENO NASELJE, za parcelu platio 14 miliona RSD

  Kompanija Linglong platila je 14 miliona dinara za 2,8 hektara građevinskog zemljišta na ulazu u Ečku, u blizini gradilišta te kompanije i na tom mestu izgradiće pet stambenih objekata sa oko 300 stanova.

  Predstavnici Linglonga su u Gradskoj kući potpisali ugovor o otuđenju gradskog građevinskog zemljišta sa gradonačelnikom Zrenjanina Simom Salapurom.

  Kako je Salapura istakao prilikom donošenja rešenja Gradskog veća o otuđenju građevinskog zemljišta, objekti kolektivnog stanovanja u Ečki biće namenjeni rezidencijalnom stanovanju, kao i za stanove srpskim i kineskim radnicima, zaposlenim u samoj kompaniji.

  Ta investicija, ocenio je, neminovno dovodi i do izgradnje pratećih sadržaja, poput novih trgovinskih objekata, poslovnih lokala druge namene, dečjih igrališta i slično, omogućava nova zapošljavanja i generalno menja ekonomsku sliku okruženja.

  Parcela na kojoj će se graditi novo stambeno naselje nalazi se na obodu naseljenog mesta Ečka i oslanja se na pojas budućeg autoputa Beograd-Zrenjanin-Novi Sad, koji će se sa sadašnjim državnim putem Zrenjanin-Beograd ukrštati upravo na potezu između ulaza u Ečku i industrijske zone “Jugoistok”, odnosno pogona Linglonga.

  Izvor: Beta

  Foto: Beta

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE