Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Lider u proizvodnji nameštaja

  Jedinstvena tehnologija obrade materijala, savremena oprema, automatizovani proizvodni proces i visokokvalifikovani radnici čine to da iz Jelinog proizvodnog pogona izlaze kvalitetni komadi nameštaja i sa kratkim rokom isporuke

  Domaća industrija zasnovana na inovacijama i novim tehnologijama vodi Srbiju u budućnost. Ona podiže našu konkurentnost kao države i donosi nova radna mesta za mlade ljude. Uz to, budućnost Srbije i regiona je u ekonomskom razvoju, a najuspešniji privrednici već su otvorili puteve ekonomske saradnje. Upravo jedna takva kompanija može se pohvaliti svojim izuzetnim poslovanjem u industriji nameštaja i visokoj poziciji u zemlji i inostranstvu.

  Jela Jagodina je domaća kompanija sa više od pola veka dugom porodičnom tradicijom u proizvodnji nameštaja, okrenuta stvaranju kvalitetnih komada koji su potrebni svakom domu. Počeci poslovanja ove izuzetno uspešne kompanije datiraju još od 1956. godine, kada je Ljubiša Radovanović proizvodio nameštaj po meri. Porodični biznis se prenosio sa generacije na generaciju, a njegov unuk, Miroljub Radovanović, 1991. godine, osnovao je kompaniju Jela, koja danas važi za lidera u proizvodnji nameštaja kako u zemlji tako i u regionu.

  Proizvodni program je podeljen u posebne programske celine:

  • program soba za decu i mlade;
  • program spavaćih soba;
  • program dnevnih soba;
  • program kuhinja;
  • program predsoblja.

  Na površini od 45.000 kvadratnih metara, fabrika Jela koristi najsavremeniju tehnologiju, najnovije industrijske generacije, u svim segmentima proizvodnje.

  Jedinstvena tehnologija obrade materijala, savremena oprema, automatizovani proizvodni proces i visokokvalifikovani radnici čine to da iz Jelinog proizvodnog pogona izlaze kvalitetni komadi nameštaja i sa kratkim rokom isporuke. Jela se može pohvaliti da jedina u ovom delu Evrope koristi najsavremeniju tehnologiju UV lakiranja, koja njenom nameštaju daje sjaj od 99,7 odsto i veću otpornost na fizička oštećenja. O samom kvalitetu Jelinog nameštaja, pored velikog broja zadovoljnih kupaca, govore i brojni sertifikati koje poseduje ova kompanija, a koje su joj dodelila ovlašćena sertifikaciona tela.

  Zavoli gde živiš” u zvaničnom sloganu kompanije Jela sažeti su motiv, strast, energija i želja da se svakom kupcu pruži mogućnost da u svom domu stvori ambijent koji će njegov prostor učiniti posebnim i jedinstvenim.

  Orijentisana na moderan dizajn, funkcionalnost i visok kvalitet izrade elemenata, Jela garantuje luksuz, dugotrajnost i eleganciju. Uspešni nastupi na najpoznatijim svetskim sajmovima i razmena iskustava sa saradnicima iz delatnosti doprineli su razvoju kompanije i jačanju samog brenda. Na poslednjem održanom sajmu nameštaja IMM u Kelnu ova domaća kompanija imala je zapažen nastup, koji joj je doneo nove kontakte i širenje na nova tržišta. Dobra komercijalna politika i uspešna tržišna orijentacija omogućili su kompaniji Jela da ostvari lidersku poziciju u Srbiji kroz distributerski lanac preko 160 salona, dok se njeni proizvodi plasiraju u preko 20 zemalja Evrope, Azije, Afrike i Amerike, a izvoz čini čak 70 odsto prometa kompanije.

  Pozicionirana na samom vrhu lestvice proizvođača nameštaja, Jela objedinjuje poslovni razvoj i socijalnu odgovornost. Ova kompanija se izdvaja i po svom odnosu prema zajednici – podržava kulturne i sportske manifestacije, prepoznaje talentovane i inspirativne ljude i one koji mogu biti primer svima nama da pomeramo sopstvene granice.

  „Želja nam je da naši proizvodi ispune očekivanja savremenog čoveka, da stvorimo komade nameštaja koji su jednostavni za korišćenje i modernog dizajna. Naša misija je stvaranje rešenja koja doprinose opremanju doma na takav način da se kupac oseća ponosno i zadovoljno”, poručuju iz Jele.

  Izvor: BIZLife Magazin

  Foto: Jela Jagodina

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE