Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Lesaffre donirao hleb i pecivo deci u Zvečanskoj

  U oktobru je obeležen Svetski dan hleba, a kompanije Lesaffre i Pekarsko mlinska industrija As-Braća Stanković nastavljaju sa humanitarnim akcijama i u narednom periodu. Ovoga puta donirali su pekarske proizvode Centru za zaštitu odojčadi, dece i omladine u u Beogradu.

  Prema rečima Miodraga Jelića, generalnog direktora kompanije Lesaffre za Srbiju, Rumuniju i Bugarsku,  kad god je u mogućnosti kompanija Lesaffre pružala je podršku ustanovama kojima je pomoć napotrebnija.

  „U ovom vremenu koje je neizvesno za sve nas, izuzetno je važno da ne zaboravimo na pažnju i podršku koja je potrebna našim najmlađima, ali i na društvenu odgovornost koju kao kompanija imamo prema zajednici u kojoj poslujemo. Srećni smo što imamo mogućnost da iz godine u godinu, bar malo olakšamo svakodnevicu mališanima u Zvečanskoj“, naglasio je Jelić.

  Na tržištu Srbije, kompanija Lesaffre prisutna je dve decenije nudeći bogat asortiman sirovina za pekarske proizvode. Kompanije Lesaffre i Pekarsko mlinska industrija As-Braća Stanković, kao društveno odgovorne kompanije, trude se da pomažu ugroženim licima, ustanovama, kao i da budu podrška mladim pekarima i tehnlozima u smislu pružanja praktičnih obuka i edukacija.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Lesaffre

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE