Kulinarska čarolija u šest činova: Probajte meni kuvara sa Mišlenovom zvezdicom
Ovog decembra Beograd postaje domaćin vrhunske gastronomije, jer će Hotel Hilton Belgrade u svom ekskluzivnom rooftop restoranu SkyLunge Belgrade ugostiti šefa Denija Srdoča, jednog od najmlađih nosilaca Michelin zvezde u regionu.
Poznat po svom inovativnom pristupu mediteranskoj kuhinji, Deni vešto kombinuje tradicionalne ukuse sa modernim tehnikama, stvarajući jela koja pričaju priču o strasti i nasleđu.
Morski plodovi s majonezom od vlašca, morskim ježem i kiselim lukom, pašteta od pačje džigerice koju upotpunjuju note lešnika, nara i kruške, rižoto sa šumskim pečurkama, svinjskim obrazima, tartufima i holandezom samo su neki od specijaliteta koje ćete moći da probate na ovoj gastronomskoj avanturi koju stvara šef Srdoč.
Na samo dve večeri, 6. i 7. decembra, gosti će imati priliku da uživaju u njegovoj kulinarskoj umetnosti, kroz ekskluzivan degustacioni meni u šest sledova, savršeno uparen sa pažljivo odabranim vinima. Sve to u sofisticiranom ambijentu SkyLounge restorana, uz spektakularan pogled na panoramu Beograda.
Ograničen broj mesta čini ovo iskustvo još ekskluzivnijim—idealna prilika za ljubitelje vrhunske kuhinje i jedinstvenih gastronomskih događaja.
Ovo nije samo večera, već trenutak da se doživi spoj umetnosti, tradicije i vrhunskog ukusa, baš u srcu Beograda.
Saznajte sve o dešavanjima u biznisu, budite u toku sa lifestyle temama. PRIJAVITE SE NA NAŠ NEWSLETTER.
Izvor: BIZLife
Foto: Promo Hilton