Kredi Agrikol na Zimskom seminaru farmera na Tari

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Kredi Agrikol na Zimskom seminaru farmera na Tari

  Kredi Agrikol (Crédit Agricole) banka u Srbiji danas organizuje tradicionalnu šetnju stazama Tare u okviru učešća na XV Zimskom seminaru farmera na Tari, na kome će imati predavanja i predstavljanje najnovijih proizvoda za poljoprivrednike uključujući i investicione kredite u saradnji sa KfW, nemačkom razvojnom bankom.

  Kako je saopšteno, tradicionalnu šetnju stazama Tare, Kredi Agrikol banka organizuje u saradnji sa Timac Agro Balkans – kompanijom sa kojom je razvila model triparitetnih sporazuma u cilju beskamatnog finansiranja kupovine mineralnog đubriva te kompanije.

  Na ovogodišnjem Zimskom seminaru na Tari, koji traje do 2. februra 2019. godine, prisutni poljoprivrednici imaće priliku da saznaju mogućnosti finansiranja koje je Kredi Agrikol banka pripremila u saradnji sa KfW, nemačkom razvojnom bankom.

  Krediti iz ovog finansijskog aranžmana namenjeni su ulaganju u projekte energetske efikasnosti, kao i u projekte za korišćenje obnovljivih izvora energije. Korisnici sredstava iz ove linije imaju mogućnost dobijanja bespovratnih sredstava (granta) u vrednosti 10 odsto od iznosa kredita. Krediti se odobravaju na rok do sedam godina sa planovima otplate koji su prilagođeni proizvodnom procesu u agro biznisu.

  Predstavnici Kredi Agrikol banke će prisutnim poljoprivrednicima na Tari predstaviti i ponudu dugoročnih kredita za podizanje zasada lešnika. Podršku ovoj proizvodnji Kredi Agrikol banka pruža u saradnji sa Agriser doo, firmom ćerkom Ferrero kompanije, koja poljoprivrednicima pruža potrebnu obuku, tehničku podršku, obezbeđuje visokokvalitetne sadnice i ugovaranje kupovine lešnika.

  Ovi krediti se odobravaju za investiciona ulaganja u zasade, kao i za ulaganja u trajna obrtna sredstva sa rokom otplate do deset godina, fiksnom kamatnom stopom i mogućnošću korišćenja grejs perioda u prvih pet godina.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE