Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Kompanija NIS objavljuje rezultate konkursa „Zajednici zajedno“

  U okviru ovogodišnjeg konkursa „Zajednici zajedno“, kompanija NIS podržala je ukupno 42 projekta koji će doprineti unapređenju kvaliteta života u 11 gradova i opština širom Srbije. NIS je i ove godine izdvojio 110,5 miliona dinara za podršku projektima u lokalnim samoupravama u kojima posluje.
  Rezultati konkursa objavljeni su na veb stranici http://zajednicizajedno.nis.eu, kao i na sajtovima lokalnih samouprava, a rok za realizaciju projekata je 30. jun 2018. godine.

  Pravo na učešće imale su sve organizacije civilnog društva, javne ustanove, neprofitne organizacije iz 11 gradova i opština u kojima NIS posluje: Beograd, Novi Sad, Čačak, Niš, Pančevo, Zrenjanin, Kikinda, Kanjiža, Srbobran, Žitište i Novi Bečej. Fokus ovogodišnjeg konkursa bila je podrška kapitalnim projektima, prioritetnim za opštine i gradove u kojima se program realizuje. Konkursom je obuhvaćeno pet oblasti: ekologija, nauka/obrazovanje, javno zdravlje, socijalna zaštita, kultura i sport. U svakoj lokalnoj zajednici, na osnovu sprovedenog anketiranja građana i istraživanja ključnih oblasti za ulaganje u sredini u kojoj žive, izabrane su do tri prioritetne oblasti.
  Razvoj zajednica u kojima NIS posluje jedan je od strateških prioriteta kompanije. I ove godine kompanija je podržala projekte čiji je glavni cilj unapređenje rada brojnih ustanova i kulturnih, obrazovnih i sportskih institucija.

  Izvor: BIZLife

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE