Kompanija dm donira pametne klupe Gradskoj opštini Vračar

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Kompanija dm donira pametne klupe Gradskoj opštini Vračar

  U cilju unapređenja kvaliteta života na Vračaru i ugodnijeg boravka na javnim površinama, predsednik Gradske opštine Vračar prof. dr Milan A. Nedeljković i kompanija dm drogerie markt Srbija potpisali su Ugovor o donatorstvu „pametnih kupa“, u prisustvu medija, članova Veća, načelnika Uprave i šefa Kabineta Gradske opštine Vračar.

  Predsednik Gradske opštine Vračar prof dr. Milan A. Nedeljković je izjavio da će, zahvaljujući donaciji dm drogerie markt, grad Beograd i opština Vračar moći da prate svetske trendove i među prvima u Srbiji će dobiti četiri pametne klupe „City Gecko“. Ovi moderni urbani mobilijari koriste solarnu energiju i poseduju  dva bežična punjača za telefone, dva USB punjača, Wi-Fi ruter i ambijentalnu LED rasvetu. Takođe, „pametne klupe“ prate brz život grada i pružaju mogućnost svima da uz predah na klupi dopune baterije na mobilnim uređajima i koriste besplatan internet. Klupa je antracit boje sa drvenim sedalom odozgo i umnogome će olakšati svakodnevicu našim građanima, jer su nam telefoni postali neophodni, a česti su izazovi sa baterijama koje znaju da nas izdaju kada nam je najpotrebnije.

  „Pametne klupe“ će biti smeštene na četiri lokacije: Cvetni trg, park na Slaviji poznatiji kao Mitićeva rupa, Čuburski park i plato iza Opštine Vračar u Viškoj ulici.

  Ove pametne klupe su značajne kako za građane Vračara tako i za turiste koji u velikom broju posećuju našu opštinu.

  „Mi u dm-u godinama se vodimo korporativnom filozofijom „Zajedno jedni za druge“. Ta vodilja oslikava se u našem odnosu prema zaposlenima, kupcima, poslovnim partnerima i čitavoj zajednici. Pored tog epiteta društvene odgovornosti koji se odnosi na podršku dm-a različitim ustanovama i kategorijama stanovništva, uz naše aktivnosti često stoji reč „eko“, jer smo u gotovo sve segmente poslovanja utkali različite kriterijume održivosti. Stoga, zahvaljujemo opštini Vračar koja je u nama prepoznala oslonac u ovom lepom poduhvatu koji je spoj i naših težnji da poboljšavamo kvalitet života naših sugrađana, kao i same životne sredine u kojoj poslujemo“, izjavila je Svetlana Jovanović Mitić, menadžer marketinga u kompaniji dm drogerie markt Srbija.

  Nove tehnologije su sastavni deo naših života, na nama je da pratimo njihov razvoj, da brinemo o našoj životnoj sredini, kako bi naša opština postala udobnije i poželjnije mesto za život i našim sugrađanima olakšala obavljanje dnevnih obaveza.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE