Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Komisija Ziđina o šutiranju inženjera: Dogodio se POSLOVNI NESPORAZUM

  Kompanija Ziđin Koper saopštila je danas da je Komisija za istraživanje incidenta utvrdila da se 23. avgusta dogodio poslovni nesporazum, koji je bio blažih razmera i bez štetnih posledica po zdravlje, telesni i psihički integritet zaposlenog u Ziđinu.

  Prema ranijem pisanju medija, u incidentu je direktor topionice, kineski državljanin, šutirao inženjera Nenada Jankucića, kao i da je to zabeleženo na video nadzoru.

  ISTRAGA u Ziđinu: Kineski direktor ŠUTNUO inženjera

  U saopštenju kompanije Ziđin ističe se da se u prisustvu predstavnika sindikata kineski rukovodilac izvinio svom kolegi i da je izvinjenje uvaženo.

  „U cilju verodostrojnog izveštavanja javnosti, a nakon prenaglašenih kvalifikacija pomenutog događaja od strane pojedinih medija, kompanija Ziđin je zauzela čvrst stav da se i najmanje nesuglasice i nesporazumi imaju u svemu ubuduće sankcionisati, kako bi se međuljudski odnosi zaposlenih zaštitili i ujedno razvijali, a time i osnažile korporativne vrednosti i poslovni ugled kompanije, a pre svega integritet i lično dostojanstvo svih zaposlenih“, ističe se u saopštenju.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Beta/Milan OBradović

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE