Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Bežične slušalice

  Koji je gedžet promenio način na koji obavljamo posao svaki dan?

  Današnjica nije ni nalik onoj od pre 20 ili 30 godina. Toliko stvari se promenilo oko nas i vrlo često, ne razmišljajući o tome, koristimo se neki pomagalima koja pre nekoliko godina nisu ni postojala, a danas ne bi mogli da zamislimo da nam dan prođe bez njih.

  Izazovi na poslu

  Kako se open space koncept sve više koristi kao rešenje za radni prostor, sa njim došli su i mnogi problemi, Nemate više privatnost svoje kancelarije, ljudi oko vas su bučni, a pored njih tu je i buka od kompjutera, aparata za kafu i muzika koji nikako nije po vašem ukusu.

  Evo kako će bežične slušalice da reše vaše probleme na poslu

  Možete pustiti neki podkast koji ste propustili, ili pratiti neku konferenciju. Bežične slušalice vam omogućavaju da na bilo kom mestu u raspon od 10 metera bez problema primate signal. Možete obavljati svakodnevne zadatke na poslu i stići da napokon pohvatate sve što ste propustili ili bez problema napustitie svoj sto da bi nesto završili a i dalje pratiti konferenciju.

  Neuzbečna je i situacija da imate poziv ali je prevelika buka oko vas. Ovo je vrlo čest problem sa kojima se mnogi zaposleni susreću. Staviti bilo koje slušalice nije dovljno, spoljni zvuci prodiru i ne možete da se koncentrišete. Zato je bitno da imate kvalitetan par slušalica. Sve Bluetooth slučalice koriste tehnologiju za poništavanje buke, postoji mikrofon koji registruje spoljne talase i šalje  kontra talase koji samanjuju buku. Xiaomi buds 4 Pro imaju dubinu poništavanje buke do 48db, čak tri automatksa podešavanja i 6 ručnih, tako da ćete sigurno moći da pronađete opciju koja vam najviše odgovara.

  Uštedite na vremenu

  Veliki je izazov postići sve u jednom danu. Sati nam se nekada istope i imamo osećaj da nismo postigli ništa. Kako često zbog gradske gužve umemo da putujemo duže do posla, možete iskoristiti to vreme da se posvetite nekim stavrima za koje niste imali vremena. Recimo u prevozu možete  preslušati neko online predavanja ili čak neku dobru audio knjigu koju već dugo odlažete.

  Nude mogućnost multitaskinga

  Kao što je već poznato većina slušalica ima tehnologiju smanjenja buke, ali to ne znači da baš uvek treba da se isključite. Xiaomi buds 4 Pro imaju režimi transparentnosti koji vam omugućava da istovremeno čujete odabrani sadržaj ali i glasove oko sebe ili ambijentalne zvukove kojih morate da budete svesni. Pa tako ako ste na pozivu, slušate neku konferenciju, ili muziku možete biti sigurni da ništa bitno nećete propustiti

  Ovo je posebno važno ako koristite slušalice na putu do posla. Biti aktivni učesnik na saobraćaju zahteva apsolutnu svestnost zvuka oko vas.

  Upotpunjuju vaš poslovni stil

  Nije tajna da volimo da izgledamo lepo i da imamo kvalitetne stvari. Prvi utisak je najvažniji, pa samim time vodimo računa o estetici nas samih ali i stvari koje svakodnevno koristimo. Pored toga veoma jebitno da ostavimo utisak sofisticirane I predane osobe, zato gedžeti koje koristimo mogu da upotpune naš poslovni izgled. Time stavljamo do znanja da obraćamu pažnju na detalje, zato je vrlo dobra investicija par elegantnih slušalica koje će ostaviti utisak profesionalne osobe, koja ume da prepozna kvalitet.

  Ukoliko tražite savršene slušalice koje će pratiti svaku vaš korak pogledajte na linku gde smo uporedili najpopurarnije slušalice kompanije Xiaomi: https://vodiczakupovinu.xiaomiserbia.com/

  Izvor: BIZLife

  Foto: BIZLife/Xiaomi

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE