Ko je Sem Brinton, novi kontroverzni Bajdenov savetnik za energetiku?

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Ko je Sem Brinton, novi kontroverzni Bajdenov savetnik za energetiku?

  Američki predsednik Džo Bajden angažovao je Sema Brintona za šefa odeljenja za energetiku i odlaganje goriva i otpada.

  Ova objava je dovela novoimenovanog šefa Sema Brintona na naslovne strane, dok ljudi masovno pretražuju o njemu na internetu. Svi su željni da saznaju ko je ova nova ličnost i kakvo je njegovo poreklo.

  Američki predsednik, Džo Bajden

  Brinton je guru globalne strategije za nuklearni otpad i uz to strastveni zagovornik LGBTK+. Sem dobija veliku pažnju na društvenim mrežama.

  Sem Brinton je zagovornik LGBTK+ zajednice koja se bori za svoja prava i uverenja kroz različite kampanje i onlajn platforme. Za razliku od drugih ljudi, Sem nikada nije oklevao da govori o svom pravom identitetu. Brinton se otvoreno oslovljava kao gej i to ne krije.

  Savetovao i Obamu

  Sem Brinton je na Tviteru objavio da prihvata predlog da bude specijalista u Odeljenju za energetiku u administraciji američkog predsednika Džoa Bajdena.

  „Danas imam neke velike vesti da podelim sa vama. Prihvatio sam ponudu da budem zamenik sekretara za korišćenje goriva i otpada u Birou za nuklearnu energiju Ministarstva energetike“, piše na Brintonovom profilu.

  Sem Brinton je stekao dve magistarske diplome na MIT-u. Diplomirao je na smeru Inženjerski sistemi i Nuklearne nauke i inženjerstvo. Brinton je takođe osnivač “Core Solutions Consulting”, kompanije koja pruža ekspertizu u oblasti nuklearne energije.

  Strani mediji izveštavaju da je Brinton, pre nego što se pridružio administraciji Džoa Bajdena, savetovao Belu kuću Baraka Obamu o pitanjima LGBTK+ i sarađivao sa Kongresom o nuklearnoj politici.

  Bivša drag kraljica?

  Nekoliko izvora je tvrdilo da je Sem Brinton bivši drag kraljica, ali izgleda da to ipak. Međutim, on je uvek ostao glasan o svom identitetu i nikada to nije pokušao da sakrije od svoje porodice, medija ili bilo koga drugog.

  Sem Brinton je prilično aktivan na društvenim mrežama. Na Instagramu, Brinton je sebe u svojoj biografiji nazvala levičarskim aktivistom i zagovornikom seksualnih fetiša.

   

  View this post on Instagram

   

  A post shared by Sam Brinton (@radioactivenerd1)

  Kritičari smatraju da je njegov imidž previše kontroverzan i ekstravagantan za službenika javne uprave. Brinton objavljuje fotografije u šarenim haljinama, visokim potpeticama, šminkom, pa čak i u odeći od lateksa. Branioci novog savetnika predsednika SAD ističu njegovu kompetentnost u oblasti nuklearnog otpada.

  Izvor: BIZLife

  Foto: YT Printscreen/Beta AP

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE