Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Ko je Denis Koats – NAJPLAĆENIJI CEO na svetu sa 1,6 mil. USD dnevno?

  Deniz Koats, osnivačica i direktorka kompanije za onlajn kockanje „Bet3652“, na dnevnom nivou ima prihode od 1,6 miliona dolara.

  Deniz, koja je direktorka kompanije za klađenje zajedno sa svojim bratom, zaradila je ukupno 647 miliona dolara zaključno sa martom mesecom u godini za nama.

  Ona je imala prihod od 580 miliona dolara, a uz to je zaradila i 66 miliona dolara od dividende. Njena plata u prethodnih godinu dana bila je veća za 40 odsto u odnosu na 2019. godinu kada je zaradila 382 miliona, što znači da je zarađivala 1,6 miliona dolara dnevno u poslednjih godinu dana.

  Ovakvi prihodi označeni su kao rekordni rezultat Deniz Koats, koja je većinski vlasnik kompanije „Bet365″“ i veruje se da je to najveća zarada u istoriji Velike Britanije.

  Zapravo, zanimljivo je da je Koats zaradila više od onoga što je direktor Tesle Ilon Mask zaradio 2019. godine, prema Blumbergovom indeksu.

  “Bet365” je privatni posao porodice Kouts. Priča o tome kako su izgradili svoju imperiju je industrijska legenda.

  Otac Kouts, Piter, osamdesetogodišnji sin rudara postao je uspešan lokalni biznismen i vlasnik niza kladionica. Ali upravo je Deniz, diplomirani ekonomista, postala svesna prilike kakvu ima na “mreži”.

  Ona je kupila domen Bet365.com na i-beju (eBay) za 25.000 dolara i u čitav sistem internet klađenja ušla je brže od konkurenata Ladbrokes-a i čuvenog Vilijam Hila.

  Deniz Koats i njena porodica sada „vrede“ 9,9 milijardi dolara,  a već drugu godinu zaredom važe za najvećeg poreskog obveznika u Velikoj Britaniji.

  Izvor: BIZlife

  Foto: Screenshot

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE