Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Lean startup

  Korak bliže uspehu: Knjige koje će promeniti vaš pristup preduzetništvu

  Ukoliko čitate ovaj članak, sigurni smo da ste upravo vi ti koji razumeju koliko je važno stalno učiti, čitati i unapređivati svoje poslovne veštine.

  Za vas smo pripremili listu knjiga koje će vam pomoći da promenite svoju percepciju o preduzetništvu i koje će vas inspirisati da preduzmete nove korake i krenete napred.

  Prva knjiga na listi je „Lean Startup”, autora Erika Risa, koja je postala klasik u svetu preduzetništva. Knjiga će vas naučiti kako da kreirate novi proizvod ili novu uslugu uz minimalno ulaganje i kako da na taj način testirate svoje ideje pre nego što krenete u veliku investiciju.

  Druga knjiga na listi je „Strategija plavog okeana”, autora V. Čen Kim i Rene Mobornj. Ova knjiga će vas naučiti kako da kreirate novu tržišnu nišu, umesto da se takmičite na već preplavljenom tržištu. U njoj ćete pronaći brojne primere uspešnih kompanija koje su uspele da stvore „plavi okean” i izdvoje se na tržištu.

  Strategija plavi okean

  ,,Strategija plavi okean“

  Treća knjiga na listi je „Profit pre svega”, autora Majka Mikalovica. Knjiga vam nudi jednostavne i praktične savete kako da povećate profit svoje kompanije, a da pri tome ne ugrozite svoje zaposlene ili kvalitet vaših proizvoda i usluga.

  Knjiga ,,Profit pre svega"

  ,,Profit pre svega“

  Poslednja knjiga na listi je „Pravilo 10x”, autora Granta Kardonea. Knjiga vam pokazuje kako da postignete ne samo uspeh – već i neverovatan uspeh. Autor vas uči kako da udesetostručite svoje ciljeve i kako da se fokusirate na to da ih ostvarite.

  Knjiga ,,Pravilo 10x"

  Pravilo 10x“

  Ne propustite priliku da unapredite svoje poslovanje i postignete neverovatne rezultate!

  Sve naslove iz teksta pronađite na sajtu Finesa izdavaštva ili u njihovoj knjižari u Beogradu.

  Izvor: BIZLife Magazin

  Foto: BIZLife Magazin

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE