Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Aik banka

  „Keššš za svašta nešššto“

  Ako tek planirate more i šetnje uz šuštanje talasa ili se, pak, pripremate za neke manje romantične, ali vama životno važne stvari – kupovina novog nameštaja, opremanje dečje sobe, uplata školarine i tome slično – AIK i Naša AIK banka su i ovoga puta pripremile atraktivnu ponudu svojih keš kredita i kredita za refinansiranje, namenjenu svim građanima kojima je pred kraj leta potrebna dodatna finansijska podrška.

  Posebnu ponudu AIK i Naša AIK banke čine veoma povoljne pozajmice sa fleksibilnim rokovima otplate od 13 do 71 meseca, dok maksimalan iznos kredita može biti čak 3.000.000 dinara.

  Avgust i septembar su meseci u kojima je mnogim klijentima potrebna dodatna podrška kako bi svoje planove ostvarili do kraja. Upravo zbog toga, AIK i Naša AIK banka su odlučne u nameri da i u ovom periodu budu banke na koje svi građani uvek mogu da se oslone, kao i da ostanu njihov prvi izbor kada im je neophodno da brzo i jednostavno obezbede dodatna finansijska sredstva.

  Sve zainteresovane pozivamo da posete bilo koju od ekspozitura AIK i Naša AIK banke i da u razgovoru sa našim savetnicima dobiju detaljne informacije o pogodnostima ove ponude i načinu apliciranja za naše povoljne kredite.

  Kao i do sada, zahtevi za dobijanje keš kredita i kredita za refinansiranje AIK i Naša AIK banke, osim u ekspoziturama, mogu se podneti i preko jednostavne online forme na sajtu obe banke.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE