Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Kangoo jumps

  Kangoo Jumps

  Fitnes instruktorka Olga Šulejić predstavlja nam novu rekreaciju koja spaja zabavu i kardiotrening.

  Otkako zna za sebe i otkako svi u njenom okruženju znaju za nju, od žene se očekuje da u svemu bude najbolja – ćerka, sestra, unuka, drugarica, komšinica, koleginica, supruga i majka. Čitav život prođe u težnji da ona nekome bude najbolja. Ali u kojim se to trenucima ona oseća najbolje?

  Svakodnevica savremenog sveta konstantno nudi nove, zanimljive načine da pojedinac preuzme inicijativu za svoje zdravlje i tako radi na najboljoj verziji sebe. Kangoo Jumps je relativno noviji fitnes sistem koji polako zadobija pažnju ženske populacije, kojoj je dosta klasične teretane, aerobika i pilatesa. Ono što prvobitno privlači klijente jeste zabava koja dolazi u paketu sa ovim kardiotreningom. Na treninge devojke ne dolaze samo da bi precrtale tu obavezu sa spiska, već se na ovim treninzima zabavljamo, puštamo ritam da nas ponese i razmenjujemo svoja iskustva i ideje.

  Kada je reč o muzici i pokretu, uvek sam imala pitanja i vrlo brzo znala odgovore na njih. Težila sam da se što više krećem i sarađujem sa ljudima oko sebe. Srednja škola je dovela sa sobom i neke nove izazove, koncepte u koje nisam pomišljala da ću se upuštati. Preselivši se u Kragujevac, imala sam želju da počnem nešto originalnije da treniram. Tako sam se upustila u vode Kangoo Jumpsa i sada postala oficijalni instruktor za Kangoo Jumps.

  Dakle, imajući u vidu značaj brige o mentalnom zdravlju, Kangoo Jumps treninzi utiču pozitivno i na ovaj aspekt lične nege. Kada su u pitanju ostale prednosti ove vrste treninga, bitno je naglasiti da se u veoma kratkom vremenskom roku postiže efekat gubljenja viška masnih naslaga u telu. To je cilj kojem svi klijenti teže, a Kangoo Jumps je, verovatno, najbrži način da se taj cilj ostvari. Pored toga, ovaj kardiotrening utiče na limfni sistem, koji je jedan od ključnih faktora za zdravo telo. Takođe, u postpandemijskoj eri shvatamo koliko je bitna briga o imunitetu. Uz pravilan režim ishrane, Kangoo Jumps garantuje ojačan imunitet. Imajući u vidu visokokvalitetnu opremu koja se koristi na treninzima, klijenti veoma brzo primete i promene u držanju, koordinaciji pokreta i ravnoteži, koje osećaju nakon samo nekoliko odrađenih treninga. S obzirom na to da ženskoj populaciji češće prete opasnost obolevanja od osteoporoze i problemi sa zglobovima, ovakav način fizičke aktivnosti zaista utiče na prevenciju i umanjivanje tih problema.

  Svaka devojka koja dođe na Kangoo Jumps trening izlazi kao „superžena”, u celosti zadovoljna kako fizičkim tako i mentalnim napretkom. Ovakva kombinacija zabave i napornog treninga (čija se težina i ne oseti) pravo je rešenje za sve one kojima je potrebna transformacija.

  Izvor: BIZLife Magazin

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE