Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Kako je Instagram jedne beogradske kafane postao RIZNICA HUMORA (FOTO)

  Društvene mreže u digitalno doba mnogima predstavljaju osnovni vid marketinga, ali samo retki umeju da iskoriste sve njihove prednosti.

  Jedna beogradska kafana uspela je da privuče pažnju na svoje digitalne stranice, kao nijedna druga. U pitanju je kafana „Pavle Korčagin“.

  Oni su postali prava riznica humora, a šale se kako na svoj tako i na tuđi račun. Najčešće su to video snimci i fotografije situacija koje su aktuelne na društvenim mrežama, a od kojih nastaju komični mimovi.

  Poslednja u nisu njihovih objava bila je ona vezana za predsednika Aleksandra Vučića i stolicu.

  Pored toga što sebe promovišu na humoristički način kafana „Pavle Korčagin“ ima i jednu zanimljivu akciju, a to je da u svoj meni uvršćuje jela zemalja koje nisu priznale nezavisnost južne srpske pokrajine Kosova.

  Tako su se na meniju kafane našla jela iz Kine, Meksika, Slovačke, Urugvaja…

  Pronađi zemljaka u kafani

  Pored ove, „Korčagin“ ima još jednu zanimljivu akciju, a ona je da svako pronađe zemljaka u kafani i dobije tri rakije besplatno. Naime, svakog ponedeljka je u centru pažnje jedan grad u Srbiji, a svako ko je poreklom iz zadatog grada ima besplatno piće.

  „Ideja akcije je da se svi ljudi iz Srbije i regiona koji žive u Srbiji, a iz istog su rodnog mesta, pronađu i lepo druže“, poruka je vlasnika kafane.

  Još 2015. godine je ovaj ugostiteljski objekat proslavio neuspeli pokušaj ulaska takozvane države Kosovo u UNESCO.

  Tada su gostima delili besplatnu rakiju uz poruku: „Večeras priđite šankeru i nabrojite mu tri zemlje koje su glasale protiv prijema i dobićete rakiju od kuće! Kosovo je Srbija!“.

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE