Kako je američki medij pomešao Vučića sa jednim drugim Aleksandrom (FOTO)

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Kako je američki medij pomešao Vučića sa jednim drugim Aleksandrom (FOTO)

  Američki medij New York Daily News reagovao je na jučerašnju izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića o Tviteru i njegovom označavanju srpskih medija “koji sarađuju sa Vladom”. On je izjavio da jedva čeka da mu zatvore profil na Tviteru, “da budem kao Tramp”.

  Kako je dodao, ove oznake Tvitera smatra cenzurom.

  “Ti ljudi su sve najlepše rekli o tim medijima. S kim će da sarađuju – sa tajkunima? Najnormalnije je da sarađuju sa vladom. Mi i ne plaćamo najveći deo tih medija, a oni plaćaju Glas Amerike i BBC, pa nisu stavili da su to vladini mediji, to nisu mediji koji sarađuju već su vladini”, objasnio je on.

  Ovaj medij iskoristio je priliku da odreaguje na ovo, međutim tražeći fotografiju predsednika Srbije napravio je grešku, pa u vesti, umesto fotografije Aleksandra Vučića, stoji slika Aleksandra Lukašenka, predsednika Belorusije.

  “Prema agenciji AP, Vučić, ultranacionalista, kontroliše masovne medije u zemlji više od 10 godina. Zauzvrat, često se objavljuju napadi na opozicione ličnosti, nezavisne medije koji izveštavaju o navodnim Vučićevim vezama sa organizovanim kriminalom i vladama Zapadne Evrope. Vučić je čestitao svim medijima koji su dobili takvu oznaku na svom nalogu na Tviteru, rekavši da “šire ideje slobodoljublja” ” piše ovaj medij.

  Čak ni neko vreme nakon objavljivanja vesti, greška nije ispravljena.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Screenshot

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE