Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  „Kako će izgledati 2021. godina? Sigurno je da će biti nesigurna“ (VIDEO)

  Osim što je 2020. zdravstveno bila veoma rizična godina, moglo bi se reći da ni u profesionalnom smislu nije bilo sve onako kako je planirano. Usled takvih okolnosti, očekuje se da će naredna, 2021. godina sa sobom doneti i brojne izazove, a u želji da se što bolje pripremimo za nju, medijska kuća BIZlife organizovala je prvi od tri planirana „BIZkolegijum“ čija je tema bila marketing, komunikacije i inovacije.

  Kako predviđa Borislav Miljanović, CEO Represent Systema i jedan od sagovornika na prvom „BIZkolegijumu“, jedino što je sigurno kada je pitanju 2021. godina jeste da će ona biti veoma nesigurna.

  Zato je, kako kaže, veoma skeptičan po pitanju planiranja 2021. godine.

  S jedne strane, ne valja biti neambiciozan, a s druge strane, sve što smo do sada videli govori nam da ta 2021. godina mora da bude ne tako dobra godina, jer iz ovakve krize teško je izaći za mesec, dva dana i raditi kao da se ništa nije desilo. Što se tiče komunikacija, u ovoj našoj industriji imamo dodatan pritisak zato što se tehnologija menja, zato što se novi kanali komunikacije pojavljuju, zato što se nova znanja pojavljuju“, objašnjava Borislav Miljanović.

  O tome šta Borislav Miljanović misli o brzini reagovanja i prilagođavanja i da li će se sve vratiti na staro nakon pojave vakcine pogledajte u videu.

  Medijska kuća BIZLife najavljuje još dva “BIZkolegijum” za decembar. Na prvom narednom će stručnjaci okupiti i razmeniti mišljenja o jednoj, takođe važnoj temi za svaku kompaniju – HR-u. Da li se i na koji način promenio pristup zapošljavanju, kako je epidemija uticala na motivaciju zaposlenih koji mnogo više rade od kuće, u kakvim su se novim okolnostima našli menadžeri u rukovođenju timovima, da li je edukacija zaposlenih dobila nove dimenzije i modalitete,…

  Na kraju, za decembar najavljujemo i premijum “BIZkolegijum” koji će okupiti čelne ljude srpskih kompanija koji će izneti svoje stavove na kraju jedne izazovne godine.

  Izvor: BIZlife

  Foto: BIZLife

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE