"Kad čujem ideju o NERADNOJ NEDELJI..."

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  “Kad čujem ideju o NERADNOJ NEDELJI…”

  U Srbiji mora da se radi, a kome se to ne sviđa nea promeni vlast, izjavio je predsednik Aleksandar Vučić u Priboju, komentarišući ideje koja je “provejavala” i u našoj zemlji da nedelja bude neradan dan.

  “Kako ste mislili da Nemac zarađuje pare? Vredni ljudi, posvećeni ljudi, ljudi kojima je posao život – samo tako mogu da idu napred. A ne samo da traže još jedan slobodni dan.”

  Ja kad čujem te ideje da nedelja bude neradni dan, subota da bude neradni dan, petak da bude neradni dan – može, idite u te zemlje, a u Srbiji mora da bude radni dan, da bismo mogli da stignemo te koji danas razmišljaju o neradnim danima, ocenio je Vučić, koji je u Priboju prisustvovao otvaranju fabrike autodelova nemačke kompanije AFT.

  Kako je dodao, “mora da se radi i da onaj kome se to ne sviđa neka promeni vlast i nema problema nikakvih”.

  Izvor: Blic

  Foto: Beta

  What's your reaction?

  Komentari

  • Aleksandar Milanović

   Šest dana radi i svrši poslove a sedmi posveti BOGU i porodici. To je jedino ispravno (izuzev vanrednih delatnosti). Ostalo je demagogija i podjarmljkvanje naroda domaćim i stranim feudalcina. Dok sam živ boriću se za SLOBODNU NEDELJU. Aleksandar Milanović Volimo JASTREBAC VOLIMO S R B I J U

   • Lena

    Potpuno se slazem sa Vama, postovani Aleksandre! Pa, mi smo ljudi, a ne masine/ roboti da radimo 24/7; srdacan pozdrav od Lene:)

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE