Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  JYSK ulepšao novogodišnje praznike korisnicima Dnevnog boravka za decu, mlade i odrasle sa smetnjama u razvoju u Rumi

  Međunarodni danski maloprodajni lanac JYSK donirao je Ustanovi za pružanje usluga socijalne zaštite „Solidarnost“, Dnevni boravak za decu, mlade i odrasle sa smetnjama u razvoju u Rumi nameštaj i novogodišnje ukrase i na taj način obradovao njegove korisnike. Tim povodom, najavljeno je i otvaranje JYSK radnje u ovom gradu.

  Regionalni vođa prodaje kompanije JYSK Dejan Janeckov posetio je centar i u prisustvu koordinatorke ustanove Dragane Pilipović uručio donaciju.

  Ivan Protega, retail menadžer JYSKa za Srbiju i Sloveniju istakao je da je ponosan na društveno odgovorne angažmane i projekte kompanije JYSK:

  Uvek se trudimo da kao kompanija doprinesemo na lokalnom nivou i pomognemo tamo gde smo najpotrebniji. Našim dolaskom u Rumu ne otvaramo samo nova radna mesta, već odgovaramo na stvarne potrebe ovog grada i njegovih stanovnika.

  Dnevni boravak za decu, mlade i odrasle sa smetnjama u razvoju u Rumi, korisnicima pruža širok spektar aktivnosti. Tokom čitave godine, osim produženog boravka korisnici imaju priliku da učestvuju u kreativnim radionicama, radnoj i okupacionoj  terapiji, hipoterapiji i programima socijalne inkluzije sa rumskim javnim ustanovama i školama.

  Hipoterapija je vrlo efikasna metoda u lečenju kako osoba sa različitim spektrom razvojnih poremećaja, tako i opšte populacije, jer omogućava unapređenje brojnih funkcija koje predstavljaju problem kod dece i odraslih“, ističu iz boravka.

  Pored toga što pruža podršku najugroženijim sugrađanima, kompanija JYSK gradu Ruma poklanja i novu radnju.

  JYSK će u Rumi za kupce svoja vrata otvoriti 16. decembra na adresi Orlovićeva 82. u 9 časova. Radnja će poslovati na više od 1.200 metara i zaposliti šest novih radnika.

  Prva prodavnica je otvorena u Danskoj 1979. godine, a danas JYSK broji više od 3.000 prodavnica u 50 država širom sveta, među kojima je i Srbija u kojoj je kompanija JYSK nedavno proslavila svoj 10 rođendan.

  Više informacija o posebnim ponudama i akcijama koje je JYSK pripremio povodom otvaranja radnje možete pronaći na JYSK Ruma , a učestvovanjem na kreativnom konkursu možete osvojiti i JYSK poklon vaučer u vrednosti od 5.000 dinara.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Dejan Janeckov/ Sandro Sklepić

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE