Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  jysk

  JYSK isplatio BONUSE svojim zaposlenima – ukupno 35 mil. RSD

  Kompanija JYSK, skandinavski lanac prodavnica za nameštaj i uređenje doma, ima dugogodišnju tradiciju negovanja odnosa sa zaposlenima. Ovu kompaniju je nedavno prestižan poslovni magazin Forbes uvrstio na listu najboljih poslodavaca na svetu, a pored toga, JYSK redovno sprovodi i internu anketu o zadovoljstvu zaposlenih (ESS), čiji je odziv visokih 100 odsto.

  Jedna od najvažnijih pogodnosti koju ova kompanija obezbeđuje zaposlenima je nagrađivanje velikim bonusima, a ove godine ukupna cifra isplaćenih bonusa u prodavnicama Srbije iznosi čak 34.363.090 dinara. Zahvaljujući uspešnom poslovanju i zapaženim rezultatima tokom 2021/2022. godine, pojedinačni bonusi zaposlenih koji rade u najuspešnijoj prodavnici, prema ostvarenom rastu prometa dostigli su iznose od gotovo 600.000 dinara.

  Ivan Protega, Retail manager i član Uprave u kompaniji JYSK, naglasio je da su zaposleni njihovi najvredniji resursi.

  jysk

  „Primarno nam je da motivišemo naše zaposlene i da im obezbedimo pozitivno radno okruženje, kako bi se svi osećali prijatno i zadovoljno. U svakoj našoj prodavnici, zaposleni imaju mogućnost da ostvare bonus u skladu sa rastom prometa pojedine prodavnice u odnosu na prethodnu godinu. Važno je naglasiti da visina bonusa zavisi samo od rasta prometa, pa samim tim gornja granica iznosa ne postoji. Ovakav sistem se do sada pokazao veoma uspešnim, a budući da se bonus na promet isplaćuje na temelju zajedničkog rada, bez obzira na radno mesto u prodavnici, ovaj model podstiče i sjajnu timsku atmosferu. Sve ovo čini da i naši kupci dobijaju najkvalitetniju uslugu”, izjavio je Protega.

  Tri najuspešnije prodavnice

  Tokom finansijske godine 2021/2022. najuspešnija prodavnica sa najvećim isplaćenim bonusom od čak 5.392.975 dinara bila je JYSK radnja u retail parku Nest u Užicu. Ova radnja broji devet zaposlenih, od kojih je svako dobio skoro 600.000 dinara bonusa. Radnju u Užicu po uspešnosti i veličini isplaćenog bonusa slede JYSK prodavnice u Ušću u Beogradu i Big tržnom centru u Novom Sadu.

  Prva JYSK radnja otvorena je u Danskoj 1979. godine, a danas ova kompanija posluje u 48 zemalja sa više od 3.200 prodavnica i webshopova. U Srbiji je kompanija JYSK nedavno otvorila svoju 43. prodavnicu.

  Izvor: BIZLife

  Foto: JYSK

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE