Jubilej Klastera FACTS na Beogradskoj nedelji mode (FOTO)

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  PS Fashion, Klaster FACTS

  Jubilej Klastera FACTS na Beogradskoj nedelji mode (FOTO)

  Revija kojom je Klaster modne i odevne industrije FACTS obeležio važan jubilej postojanja i uspešnog rada, izazvala je sinoć oduševljenje kod publike u kojoj su bili mnogobrojni predstavnici biznisa, mode, umetnosti i medija.

  Pistom u Bioskopu Balkan prodefilovalo je više od 60 modela najpoznatijih domaćih brendova, kao što su Ivko, Extreme Intimo, Tiffany, AMC, Luna, PS Fashion, Exterra, Beba Kids, Ninia i Maruška, i dalo svojevrstan uvid u stvaralaštvo domaće modne industrije.

  Luna, Belgrade Fashion Week

  Luna, Belgrade Fashion Week

  AMC, Belgrade Fashion Week

  AMC, Belgrade Fashion Week

  Maruška, Belgrade Fashion week

  Maruška, Belgrade Fashion week

  Klaster FACTS je od svog osnivanja dao značajan doprinos razvoju modne industrije u Srbiji, a danas njegovu mrežu čine firme članice koje su vlasnici prepoznatljivih brendova sa franšiznim konceptom prodaje u preko 400 maloprodajnih lokala na prostoru ex Yu tržišta kao dominantnog u ostvarenom izvozu od preko 20 miliona eura i sa ukupnim prometom od blizu 70 miliona eura godišnje. Ukupan broj integrisanih, zaposlenih u mreži koju čini Udruženje Klaster FACTS broji više od 5.000 ljudi.


  Mrežu Klastera modne i odevne industrije – FACTS, danas posle punih dvanaest godina uspešne saradnje i rada, čini 100 članova horizontalno povezanih i to privatne proizvodne firme – nosioci najpoznatijih srpskih brendova, mala srednja preduzeća koja učestvuju u nastanku i stvaranja brendova, obrazovne institucije sa tri univerziteta u Republici Srbiji , modna platforma BFW, regionalne razvojne agencije sa kojima se ostvaruje sinergijski rad na projektnim aktivnostima klastera. Značajan doprinos  Klastera je i u  povezivanju znanja, dizajna, kreativnosti i iskustva radne snage.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Đorđe Tomić

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE