Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Jesen bez alergija uz LG veš mašine sa steam +™ tehnologijom

  Svi koji su barem jednom osetili suzenje očiju, kijanje ili peckanje u grlu usled cvetanja biljaka znaju koliko su neprijatne i mučne sezonske alergije. Iako prijatno, i po temperaturama za neke idealno godišnje doba – jesen nam donosi cvetanje ambrozije koje smeta preko 70 posto populacije.

  Zbog globalnog zagrevanja kao i sve viših temperatura, koncentracija polena ambrozije je sa godinama u porastu.

  Da li ste znali da jednostavnim pranjem veša možete da učinite mnogo za vaše zdravlje? Napredne tehnologije LG veš mašina će vam brzo i jednostavno pomoći u tome.

  Snaga pare. Naizgled blaga, para je izuzetno jaka i moćna, i deo je napredne LG Steam+ tehnologije za uklanjanje nečistoća na našoj odeći. Dok voda čisti mrlje na odeći, para pomaže pri rastvaranju nečistoća, omekšava tkaninu i smanjuje nabore tokom ciklusa pranja. Para je idealan saveznik baš za ljude sa alergijama ali i one sa osetljivom kožom, pa čak i za bebe! Upravo za najmlađe članove porodice prilagođena je LG „Baby steam care“ tehnologija koja uklanja ostatke praška koji se može uvući u one najsitnije rubove odeće.

  Steam + Allergy care. Druga, podjednako važna tehnologija jeste Steam+ ™  koja poseduje ciklus Allergy Care, program koji koristi vodu i toplotu za proizvodnju dezinfekcijske pare i čisti odeću nežnim tretmanom.

  Zdravlje je danas sa razlogom svima na prvom mestu, živimo u vremenu pandemije i pojačano vodimo računa o pranju, čišćenju kao i dezinfekciji. Iako ubijaju neželjene čestice, našu garderobu ostavljaju blistavom i čistom, LG mašine ne crpe električnu energiju i ne povećavaju račune za struju.

  LG TurboWash tehnologija. Uz Steam +™, važna je i revolucionarna LG TurboWash360™ tehnologija, koja značajno smanjuje trajanje procesa pranja, štedi električnu energiju i omogućava detaljno čišćenje odeće. Jedinstvene četiri JetSpray mlaznice punih dva minuta ispuštaju vodu maksimalnom snagom, čime u potpunosti ispira deterdžent iz odeće. Na taj način, smanjuje se potrošnja energije i vode do 40 odsto, praveći idealan kompromis kada je reč o brzini pranja i računima za struju. Ujedno, TurboWash360 tehnologija štedi i vaše vreme prilikom pranja veša. Zahvaljujući baš tim snažnim mlaznicama koje prilaze odeći sa svih strana, sredstvo za pranje dopire do tkanine i temeljno je čisti, a proces pranja je gotov za 39 minuta za količine veša do 5kg.

  LG AI DD. Ukoliko se pitate da li će učestalo pranje uticati na kvalitet vaše odeće i uopšte koji program da koristite kako biste očuvali tkaninu i boju – ne brinite, LG pametne mašine razmišljaju umesto vas. Ono što mi prepoznajemo kao „pamučnu garderobu“ LG mašine još dublje izučavaju ulazeći u najsitnije karakteristike uz pomoć AI DD™  koja meri težinu garderobe i detektuje mekoću same tkanine. AI DDje dostupan u tri ciklusa: pamuk, mešane tkanine i program za odeću koja se lako održava, a primenom ovih obrazaca  postiže se 18% više zaštite. DD motor omogućava pranje veša zasnovano na tehnologiji koja koristi velike količine podataka upravo za prepoznavanje mekoće i teksture same tkanine.

  Inovativne LG veš mašine koje su ujedno moćne i nežne kreirane su tako da budu saveznik i prijatelj svakog domaćinstva. Dovoljno je jedno pranje da osetite promenu, dah čistine i  bolji kvalitet koji se vidi!

  Više detalja možete pronaći OVDE: https://www.lg.com/rs/steam-proizvodi

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE