Jazak voda – vekovima čuvani dragulj Fruške gore

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Jazak voda – vekovima čuvani dragulj Fruške gore

  Između Dunava i Save, između planina i ravnica, našu zemlju vekovima krasi sremska lepotica –  Fruška gora. Najstariji nacionalni park u našoj zemlji, može se pohvaliti nebrojenim vidikovcima i zelenim čistinama, mnoštvom voćnjaka i vinograda, gustim šumama, ali i celom jednom riznicom flore i faune. Naime, na padinama Fruške gore rastu različite vrste biljaka, a zajedno sa njima, tu živi raznovrstan životinjski svet. Ako ste mislili da je to sve,  zamislite tu još 200 izvora, među kojima se krije pravi biser –  Jazak pijaća voda.

  Jazak voda izvire na Fruškoj gori i u svom toku prolazi kroz krečnjačko-dolomitske stene stare više od 30 miliona godina. Upravo ovaj jedinstveni položaj omogućava Jazak vodi da sakuplja minerale koji su neophodni našem organizmu, a stene i netaknuta priroda koja ih okružuje pružaju joj kristalnu čistoću. Pored toga, Jazak voda ima optimalnu pH vrednost što je čini pogodnom za unos tokom celog dana.

  Jazak vodu možete pronaći u  maloprodajama velikih trgovinskih lanaca širom Srbije, kao i u svim NIS Petrol i GAZPROM objektima.

  Uverite se i sami u kvalitet Jazak vode i benefite koje ovaj fruškogorski dragulj donosi u svakom gutljaju.  Izaberite za sebe najbolje iz prirode – Jazak vodu!

  Izvor: BIZLife

  Foto: NIS

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE