Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  ŽIVOTINJAMA u beogradskom tropikarijumu HITNO je potrebna hrana

  U Javnom akvarijumu i tropikarijumu Beograd prvenstveno se gaji poštovanje prema životinjama i prirodi i grupa entuzijasta i volontera se trudi da to prenese i na posetioce.

  Oni žele da vam pokažu da samo malo pažnje i ljubavi usmereno ka njima višestruko se vrati  uživanjem u njihovom prisustvu i učestvovanjem u druženju sa njima.

  Ali sada je životinjama potrebna naša pomoć. Na društvenim mrežama ste već danima mogli videti da Javnom akvarijumu i tropikarijumu fali sredstava i da je ovo vanredno stanje usled pandemije koronavirusa veoma negativno uticalo na njih. Situacija je takva da nisu više u mogućnosti ni hranu za životinje da obezbede.

  „Nama su grupe i posete otkazane još od februara i najviše nam treba hrana za životinje“, kaže za BIZLife portal Slađana Pešić, ovlašćeno lice organizacije Aquaria life, u okviru koje je i Javni akvarijum.

  Dakle, najpotrebnija im je hrana za ribe, hrana za kornjače, za ježeve, hrana za insekte, to su salate, krompir itd.

  Kako možete da pomognete?

  „Uglavom ljudi koji žele da pomognu uplaćuju nam novac na tekući račun, jer je tako jednostavnije nego da u ovoj situaciji odlaze da kupuju i donose sve što je potrebno“, ističe Slađana.

  Pored zabrinutih građana i ljubitelja životinja, hranu doniraju i veliki marketi, pa oni to dele posle sa zoološkim vrtom i na taj način pomažu jedni drugima.

  Izvor: BIZLife

  Foto: YT/Screenshot

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE