Javno izvinjenje Ivana Ivanovića Mažiću i gest pristojnosti koji se retko viđa

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Javno izvinjenje Ivana Ivanovića Mažiću i gest pristojnosti koji se retko viđa

  U televizijskom programu navikli smo na teške reči, pa često i vulgranosti, vređanja. Zato iznenadi i postane vest kada jedan voditelj učini gest pristojnosti i izvini se gostu. Baš to se dogodilo u emisiji “Veče sa Ivanom Ivanovićem”, kada se popularni voditelj izvinio najboljem srpskom i jednom od najboljih svetskih fudbalskih sudija Miloradu Mažiću.

  Na kulturan način i uz osmeh odgovorio je i gost:

  Hvala na ovom lepom uvodu,  izvinjenje prihvatam.  Napominjem, štampu nisam pratio, i slabo je pratim i danas, to sam dobio od prijatelja. Postoje retki ljudi u Srbiji koji me nisu izvređali barem jednom. To je sastavni deo posla, bavim se javnim poslom i to se dešava. To sam dobio od prijatelja, jer su oni ušli u raspravu sa vama tada. To je stvar javnog posla, i vi ste sigurno izloženi kritikama zbog posla kojim se bavite.

  Razgovor se nastavio u sličnom pristojnom tonu:

  – To jeste tačno, ali ne menja činjenicu da mi je mnogo žao zbog toga što sam to rekao, rekao je Ivanović i dodao da je u međuvremeno postao zreliji

  – Bilo pa prošlo, odgovorio je Mažić.

  Nadajmo se samo da su ovaj razgovor i njegov ton videli i čuli poslanici u našem parlamentu. Ako nisu, trebalo bi im ga kolektivno puštati sve dok ne nauče šta je kultura dijaloga.

   

  Izvor: TV Prva BIZLife

  Foto: print screen TV Prva

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE