Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Javila se i TV Prva: Ivanović u emisiji izneo neistine, uvrede i kritike na račun rada kuće

  Voditelj Ivan Ivanović objavio je danas da je novi vlasnik TV Prva sa programa skinuo njegovu večerašnju poslednju, humanitarnu epizodu emisije “Veče sa Ivanom Ivanovićem”.

  Tim povodom javila se i TV Prva.

  „Prva televizija obaveštava svoje gledaoce da neće emitovati poslednju epizodu emisije „Veče sa Ivanom Ivanovićem“. Iako Prva televizija nema ugovor sa Ivanom Ivanovićem, samim tim ni obavezu da emituje poslednju epizodu emisije, mi smo to ipak želeli da uradimo, kako je prvobitno i najavljeno u programskom sadržaju. Ova kuća je time želela da na lep način stavi tačku na dugogodišnju zajedničku saradnju, i da, kao i svake godine, nagradi svoje gledaoce za ukazano poverenje. Međutim, pošto gospodin Ivanović nije ispoštovao humanitarnu svrhu ove novogodišnje emisije, i od svoje publike i Prve televizije se nije oprostio na način na koji dolikuje, ova, iako snimljena emisija, nažalost, neće biti emitovana.

  Rukovodstvo televizije neće više dozvoliti iznošenje niza neistina i ničim izazvanih uvreda u vezi sa radom i funkcionisanjem naše kuće koja je sinonim, ne samo za profesionalizam, već i najbolje uslove rada za svoje zaposlene.

  Prva televizija je glavni finansijer svih formata koji se na njoj emituju, pa samim tim i emisije „Veče sa Ivanom Ivanovićem“ , i ima puno pravo da odluči šta će se na kraju naći u programskoj šemi. Kako je u svojoj poslednjoj emisiji gospodin Ivanović izneo neistine, uvrede i kritike na račun rada kuće u kojoj je izgradio svoju karijeru, Prva televizija je odlučila da takvo nedolično ponašanje sankcioniše.

  Novogodišnja epizoda emisije „Veče sa Ivanom Ivanovićem“ godinama unazad ima prvenstveno humanitarni cilj – da usreći svoje gledaoce, i pomogne onima kojima je pomoć najpotrebnija. Tako i ove godine, niko nije ostao uskraćen. Gledaoci su dobili novogodišnje poklone i proveli sjajno vreme u studiju Prve televizije. To je najvažnije i zato ostajemo u duhu pozitivnih, prazničih želja. Zatvaramo vrata već ispričanim pričama. Vreme je za nove početke. I zaista, želimo Ivanu Ivanoviću uspešnu novu priču.

  Prva televizija će večeras u terminu od 22 sata emitovati film „Stado“.“

  Izvor: Prva TV

  Foto: Prva TV

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE