Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  izračunavanje rate za kredit

  Kako da brzo izračunate ratu za kredit?

  Da li vam računanje rata kredita i kamate deluje kao nesavladiv zadatak? Kolika će biti mesečna izdvajanja za novi dom i da li ćete plaćati dodatne, neplanirane troškove? Odakle početi i kako se pripremiti na višegodišnju otplatu kredita?

  Ovakve nedoumice ima svako ko je odlučio da se uputi u proces kreditiranja, a odgovore vam može dati kalkulator stambenih kredita.

  Izračunajte ratu stambenog kredita i dodatne troškove

  Uz pomoć kalkulatora stambenih kredita, veoma jednostavno i kroz nekoliko klikova možete da proverite koliko sredstava je potrebno da izdvojite za učešće, koliko ćete novca mesečno izdvajati za ratu kredita, koja je visina kamate, kao i na koliko godina ćete otplaćivati svoj stambeni kredit.

  Izračunajte povraćaj PDV-a i ostale poreske olakšice

  Ukoliko prvi put kupujete nekretninu u novogradnji, postoji mogućnost da dobijete povraćaj PDV-a. Ukoliko pak kupujete svoju drugu nekretninu ili stan stare gradnje, možete očekivati povraćaj poreza na prenos apsolutnih prava. U oba slučaja kalkulator stambenih kredita računa tačan iznos sredstava koji će vam se vratiti.

  Dodatni, neplanirani troškovi prilikom podizanja kredita

  U toku procesa odobrenja kredita klijent, pored nominalne kamatne stope, ima i određene troškove, koji zajedno čine efektivnu kamatnu stopu. Koliki su troškovi notara i katastra, koliko ćete platiti procenu nepokretnosti, izveštaj kreditnog biroa, menice, trošak Nacionalne korporacije za osiguranje kredita, polisu životnog osiguranja i druge dodatne troškove – možete saznati uz pomoć kalkulatora stambenog kredita.

  Uporedite ratu stambenog kredita, kamatnu stopu i cenu nekretnina

  Prilikom kupovine nepokretnosti važno je uštedeti, a kako biste znali da ste odabrali najpovoljniju ponudu, uz pomoć kalkulatora stambenog kredita možete istovremeno da uporedite više ponuda banaka i da vidite koja vam može dati najpovoljniju ponudu kreditiranja.

  Precizno izračunajte mesečnu ratu keš kredita

  Ukoliko vam nedostaje novac za učešće za stan ili vam je brzo potreban keš kredit, uz pomoć kalkulatora keš kredita vrlo jednostavno možete izračunati svoju mesečnu ratu, ukupnu kamatu i iznos za vraćanje, kao i uporediti ponude keš kredita kod više banaka.

  Do najpovoljnije rate kredita za 24 časa

  Otplata stambenog kredita je dugotrajan proces, zbog čega je veoma važno da unapred znate šta vas očekuje kako biste se pripremili za određene mesečne troškove. Kalkulator stambenih kredita je brza i laka metoda za izračunavanje mesečnih troškova kreditiranja, ali kako biste došli do najpovoljnije rate kredita za sebe, uz najnižu kamatnu stopu već od 2,82 odsto – kreditnisavetnik.rs je tu da za 24 časa dostavi više najpovoljnijih bankarskih ponuda koje odgovaraju vašem budžetu i vašim potrebama.

  Pored toga što je tu da pronađe najpovoljniji stambeni ili keš kredit, kreditnisavetnik.rs je tu da klijente potpuno besplatno vodi kroz proces kreditiranja, odgovori na sve nedoumice, sva pitanja i pomogne sa neophodnom dokumentacijom.

  Izvor: BIZLife Magazin

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE