IZJAVA DANA: Vesić o INTERNIM mejlovima N1 i PRIJATELJIMA

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  IZJAVA DANA: Vesić o INTERNIM mejlovima N1 i PRIJATELJIMA

  Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić optužio je Televiziju N1 za neprofesionalizam. Kao dokaz za takvu ocenu Vesić navodi interni mejl u koji je, kaže, imao uvid. A reč je o mejlu sa planom, temama i pitanjima koja su deo uobičajene komunikacije naših urednika i novinara. Vesić je tako bio spreman za pitanja koja su mu na konferenciji postavljena.

  “Ja ću danas objaviti mejl koji je vama novinarima poslao vaš urednik Ćosić, gde vas upućuje kako da izveštavate u Ulici 27. marta, pošto sam upravo dobio taj mejl, gde kaže da je Goran Vesić pričao o izveštaju bivšeg direktora BBC-ja koji je ocenio da je izveštavanje N1 neobjektivno, da vi vodite kampanju i tako dalje. To ću danas objaviti pa će se videti koliko je N1 neobjektivan. To što vam je jutros dalo nalog da pravite kampanju oko toga, samo govori o tome koliko ima objektivnog novinarstva kod vas. To nema veze s vama lično, vi dobijate zadatak i to nije sporno, ali naprosto to moram da kažem zbog vaše televizije”

  Na pitanje novinara N1 Vesiću da li je u opisu njegovog radnog mesta da hakuje interne mejlove te televizije i da ih koristi za svoju političku kampanju, odgovorio je:

  “Meni su to poslali prijatelji. Kao što vi izmišljate razgovore sa građanima, meni tako neko pošalje. Niko vama ne hakuje mejlove, nemojte da menjate teze”.

  Izvor: N1

  Foto: Beta

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE