IZJAVA DANA: Šta premijerka kaže o Andreju Vučiću i sankcijama SAD?

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  IZJAVA DANA: Šta premijerka kaže o Andreju Vučiću i sankcijama SAD?

  Saznanja da bi brat predsednika Srbije Andrej Vučić mogao da se nađe na listi ličnosti pod sankcijama američkog ministarstva finansija, premijerka Srbije Ana Brnabić nazvala je čistom glupošću, uz opasku da ni ne zna ko je strani novinar koji je izneo takva saznanja u javnost.

  Lupanje gluposti na međunarodnom nivou… Da vidimo šta će biti sa tim, sigurna sam da se Andrej Vučić prepao, da zaista ne zna šta će od sebe. Možda mu zaplene svu onu nepostojeću zemlju u Vojvodini ili Win Win, koji je njegov ili možda ipak nije njegov, ili Franš, koji je njegov ili možda ipak nije njegov… Pa će možda sve to zapleniti ti isti koji sad kažu da će mu blokirati sve račune ili šta već, ne znam zaista šta čovek od svega toga ima

  Izvor: N1

  Foto: Beta/Milan Obradović

  What's your reaction?

  Komentari

  • MIRO PAVLOV

   mislim da novinarrka koja postavlja pitanja predsednici vlade treba da bude malo pristojnija.Predsednik vlade zaslužuje više poštovanja. a postavljati takva pitanja i odgovarati na njih je besmisleno. brat predsednika države je privatno lice,i nije nivo predsednia vlade da na to odgovara.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE