Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  IZJAVA DANA: Šta čini ženu sa stilom?

  Novinarka Gorica Nešović preminula je juče u 59. godini.

  Brojne kolege i prijatelji, ličnosti iz javnog života opraštaju se od nje ističući da ju je voleo svako ko je upoznao, da je obeležila jedno vreme, kao i da je posebno upečatljiva bila po emisiji Buđenje koju je vodila sa svojim kolegom Draganom Ilićem koju su svi sa nestrpljenjem čekali ujutru.

  U brojnim emisijama i gostovanjima govorila je o različitim životnim stvarima i prilikama pa je tako između ostalog, u jednoj od emisija otkrila koji je najveći izazov za ženu, po njenom mišljenju.

  „Da opstane, da hoda pravo, uspravno, da se ne obazire na to šta drugi govore o njoj i da joj je mnogo bitnije kada se pogleda u ogledalo da bude zadovoljna“, rekla je novinarka.

  Na pitanje šta čini ženu sa stilom rekla je:

  „Nekako, kad ona uđe svi stanemo, pogledamo je ili zadržimo pogled na njoj. To ne znači da ona treba da bude lepa ili mlada, ali ona emituje prosto nešto oko sebe,  to se ne uči“, rekla je.

  Na pitanje da li se sa stilom rodimo ili ga gradimo, rekla je u svom simpatičnom, prepoznatljivom tonu da se svi rodimo „sa malom čauricom, a onda ga vremenom gradimo, pa šta kome ispadne“.

  Mnogi se opraštajući se od nje prisećaju njene izjave koju je svojevremeno dala:

  „Nemojte žaliti za onim što nemate, već uživajte u onom što imate. A imate ljubav, sigurno. Negujte je i čuvajte porodicu, prijatelje, kolege… Imajte lepe misli i sve će biti dobro“.

   

  Preminula novinarka Gorica Nešović

  Izvor: BIZLife

  Foto: Printscreen

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE