Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  IZJAVA DANA: Merima Isaković – Lečić me je silovao pre 43 godine

  Jedna od najperspektivnijih glumica Jugoslavije Merima Isaković otkrila je u intervjuu Nedeljniku da je osoba koja ju je silovala pre 43 godine bio upravo glumac Branislav Lečić. Posle teške saobraćajne nesreće kada je imala 21 godinu i završenih doktorskih studija iz psihologije i magistarskih studija iz kliničke psihologije, sada živi i radi u Australiji kao klinički psiholog i klinički neuropsiholog. Čuvena glumica, a danas uspešni psiholog prvi put posle 43 godine odlučila je da otvori dušu u tekstu za novi Nedeljnik.

  Ovo su kratki izvodi iz njenog svedočanstva o užasnom iskustvu koje je doživela kao studentkinja glume.

  Bilo mi je 18 godina. Jesen 1978. Ugurao me u stan. Skinuo mi haljinu. Ne pokušavaj da vrištiš. Niko te neće čuti. Oborio me na pod. Osećala sam kako me lomi. Boliiii svaka koščica. Samo ne ovako. Molim te Bože! Ako uspe umreću noćas. Uživa u mom strahu. Osećam taj zadah. Kao miris truleži. Zastrašujuć pogled. Prazan i crn. Oči bez duše…

   

  Osećam potrebu da danas kažem istinu i molim naš narod da ovo pažljivo pročita. Nasilnik koji je zamalo uspeo da uništi moj život, da ugasi moju mladost, da me kao tama proguta.

   

  “Opraštam ti”, rekla sam mu tada, pre četrdeset godina. “Opraštam, ali ne zaboravljam. Ti nikada nećeš shvatiti bol koji si mi naneo. Mnogostruki bol. Ako ikada čujem da si ikome naneo sličnu bol, svima ću reći šta se desilo.”

   

  Ja sam svoju reč održala. Branislav Lečić izgleda nije.

   

  Osećam moralnu obavezu da podelim svoje iskustvo u nadi da će moja ispovest biti podrška i Danijeli Štajnfeld i ostalim žrtvama seksualnog zlostavljanja…

  Izvor: Nedeljnik

  Foto: YT/Screenshot

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE