Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  IZJAVA DANA: Ljudima je sve jasno, Aleksandre Vučiću

  Proslavljeni rukometni reprezentativac Igor Butulija obratio se predsedniku Srbije pismom „sportskim“ rečnikom jer, kako kaže, on se ne bavi politikom, a ovo nije tema politike, ovo je tema slobode i pravde u našem društvu, poštovanja mog naroda.

  NAVIJAČ – Vaše pojavljivanje pred novinarima povodom kupovine novih helikoptera gde ste pričali kako ste Vi jedini iz političkog vrha ko je bio deo tribine i kako znate sve i sa jedne i sa druge tribine. Za razliku od Vas, ja sam bio ljubimac Zvezdinih navijača, punio hale i znam šta je tribina, zato ne koristite Vaše govore da dajete lažnu sliku narodu, kako široka masa navijača stoji iza Vas. Vi ste lažni navijač Zvezde, koji zloupotrebljava klub za političke poene.

  BEOGRAĐANIN – Što se tiče Beograda, da ste Beograđanin, ovo nikad ne biste radili Beograđanima. Grad nikad nije bio prljaviji, uništili ste duh ovoga grada sa Vašim pionim na gradskoj vlasti. Moj Beograd nema više od decenije železničku i autobusku stanicu. Nema gradski saobraćaj, nove trole, autobuse, tramvaje. Deceniju nije ništa rađeno za kanalizacione mreže i 30 odsto Beograda nema kanalizaciju, ali zato ima virtuelni metro. Opet ste otvorili po ko zna koji put pred izbore Prokop stanicu koja već prokišnjava. Svakome je danas jasno da samo u vreme izbornih kampanja, otvorite par objekata, da izgleda kako se stalno nešto dešava.

  POKLONI – Obaranje cena u supermarketima do te mere da ćemo do izbora moći da uzimamo za džabe proizvode, davanje novčane pomoći omladini za praznične poklone, sve je to uzalud. Omladinu ne možete potceniti, a kamoli kupiti, glasaće za uređen sistem, iz koga neće bežati u inostranstvo za boljim životom.

  Ljudima je sve to postalo jasno, Aleksandre. Zato pozivam sve ljude u Srbiji, da izađu i slobodno glasaju, da možemo najzad udisati slobodarski vazduh i živeti u našoj zemlji slobode i pravde, gde će sudstvo biti nezavisno i obrazovanje vrednovano.

  Izvor: Danas

  Foto: screenshot

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE