IZJAVA DANA: Kako se SNS direktori ophode prema ženama za 8. mart (VIDEO)

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  IZJAVA DANA: Kako se SNS direktori ophode prema ženama za 8. mart (VIDEO)

  Navikli smo na različite ispade SNS kadarova u javnim preduzećima, ali čini se da su sada otišli i korak dalje.

  Na snimku koji je osvanuo na Tviteru vidi se izvršni direktor sektora za odnose s javnošću Javnog komunalnog preduzeća “Beogradski vodovod i kanalizacija” Goran Kozić koji se u toku radnog vremena ponaša prilično “slobodno” u komešanju sa još jednom osobom i to na praznik žena.

  “Izvršni direktor Beogradskog vodovoda Goran Kozić mrtav pijan u radno vreme fizički napao ženu i to na 8 mart. Tako naprednjaci poštuju žene i ženski praznik”, napisao je jedan korisnik Tvitera i postavio snimak na kome se i vidi pomenuti direktor u vidnom pripitom stanju.

  Kako piše Sindikat Sloga, u pitanju je kadar Srpske napredne strane.

  Kozić je više puta prijavljivan od strane koleginica zbog uznemiravanja. Devedesetih godina, u vreme Miloševića, bio je zaposlen u “Politici”, najstarijoj medijskoj kući na Balkanu, gde je uređivao rubriku “Odjeci i reagovanja”, koju su čitaoci sa zgražanjem nazivali ”krici i jauci“.

  U žiži javnosti po svom primitivizmu je izbio 2018. godine kao savetnik glavnog i odgovornog urednika Ilustrovane politike sa naslovnom stranicom i tekstom „Verane, Verane, MAMOGRAFU jedan“, zbog čega je iste godine u decembru mesecu na zahtev predsednika Srbije podneo ostavku.

  Izvor: BIZLife

  Foto: YT Scrn

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE