Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  aleksandar šapić, javni prevoz, garaže

  IZJAVA DANA: Kako montira „Kjubik“ i ko je to uopšte?

  Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić otvorio je na Adi Ciganliji beogradsku Olimpijadu sporta i rekreacije penzionera. To je bila prilika da mu novinari postave pitanja na trenutno jednu od najaktuelnijih tema- raskid ugovora sa turskom kompanijom Kentkart, koja je prošle godine dobila posao naplate karata u javnom prevozu i to na rok od čak 13 godina i koliko će takva odluka da košta.

  On je tada rekao novinaru N1 „da se odjednom postavljaju kao zaštitnici Kentkarta i da ne razume odakle tolika briga“.

  „Vi ste majstori montaže, Vi konkretno vas sam baš zapamtio… Majstori ste montaže, kako ga vi izmontirate, to ne bi ni Kjubik (Stenli Kjubrik, reditelj) izveo. Čekam prilog na N1, kako čete da ga izmontorate i šta će da ispadne od onoga što sam rekao, pošto obožavate da mi postavite mnogo pitanje, da me pustite da puno govorim, onda isečete u jedno 45 sekundi mene, pa onda Vi 45 sekundi objašnjavate šta sam tačno hteo da kažem, motate isečete najvažnije stvari, i onda dobijete taj Vaš paket koji vi zovete objektivno, nezavisno novinarstvo“, rekao je Šapić obraćajući se novinaru N1.

  Na pitanje novinara „koliko bi taj paket “ po njemu trebalo da traje i koju minutažu da dobije gradonačelnik  je odgovorio: „Onoliko koliko me pitate“.

  Na konstataciju da li smatra da može da dobije pet minuta u Dnevniku, Šapić je odgovorio: „Pa onda nemojte da me pitate. Postavite mi pitanje i recite – imaćete 30 sekundi… To mi recite sledeći put, što ste mi postavili četiri potpitanja“, kazao je gradonačelnik.

  Izvor: N1

  Foto: Printscreen

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE