Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  IZJAVA DANA: Kajanje Vulinovo

  Afera oko stana ministra Vulina nikako da se okonča. Misterija 205.000 tekinih evra još je nerazjašnjena, a Vulin kao da pukušava da nas dodatno zbuni svojim kajanjem. Pukušajte da prebrojite koliko puta je rekao „trebao sam“.

  Nisam trebao da kažem kako je to urađeno, nisam trebao da kažem da mi je pomogla porodica, nisam trebao da kažem. Mogao sam da kažem bilo šta drugo, trebao sam da kažem bilo šta drugo, trebao sam. Nisam to uradio, rekao sam istinu pre šest godina ne razmišljajući da će ta istina biti najstrašnija optužba u Srbiji. Trebao sam da ne kažem istinu, kajem se što sam govorio istinu, kajem se što sam postupio po zakonu. Trebao sam da ne prijavim, moglo je, vrlo jednostavno. Mogao sm da prijaivim na suprugu, majku, brata, oca, bilo koga. Ne zaboravite, to nije nikakva zgrada, nisam izgradio zgradu na vračarskom pašnjaku.

  Izvor: BizLife

  Foto: youtube

  What's your reaction?

  Komentari

  • gordana

   trebao sam ne postoji u srpskom jeziku. kaze se trebalo je.

   • Ljudska prava

    Upravo tako. Čitam.. toliko je puta ponovio.. da je bilo toliko prilika da se ispravi. Ali, ne. Pa, ne možemo ni očekivati od čoveka koji je ovako zatečen nepravdom koja mu je učinjena da bude svestan tamo neke.. gramatike.

  • IVANA

   Какав Тома и Вучић, ''требао сам'' ЈА да будем председник Србије, или премијер....Нисам требао да будем само министар....нисам то урадио, а могао сам.....кајем се...не заборавите ко сам ја......

  • Dejan

   Trebao si da ne postojis. Jos od zlih vremena Jul-a. Ttebao si.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE