Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  IZJAVA DANA: Evo šta vozač GSP-a koji je otišao u Švedsku ima da poruči domaćim političarima

  Ispovest Ognjena Pejića (35) za N1 koji je jedan od više stotina vozača koji su volan gradskog autobusa u Srbiji zamenili upravljačem kamiona u nekoj od zemalja Evropske unije.

  „Švedska je prilično depresivna zemlja, dosadna, loša je klima… Nemaš leto, stalno je kiša. Zimi svane u osam-devet ujutru, a mrak pada već u tri po podne. Leti noć traje svega tri-četiri sata, a na severu Švedske tada uopšte nema mraka. Mnogo ljudi to ne može da izdrži, pa odustaju i vraćaju se u Srbiju. Oni koji ostanu brzo shvate koliko je Švedska dobro uređena zemlja i kako sistem treba da se postavi. A sistem je skoro savršen. Sto miliona stvari bih prepisao od Šveđana i rekao ovim našim političarima “evo, ovako treba da radite”.“

  Izvor: N1

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Komentari

  • Dragan

   Savršen za gradjane, ali ne i za političare. Za njih je savršen ovaj ovde. Nema savršenijeg na svetu! (Možda CG ...) Samo ovde jedna te ista banda vlada 30g i konstantno potkrada sopstvenu zemlju i narod, sve usput o sebi govoreći kako su prepoštene patriote - "ko o čemu, kurva o poštenju". A imovinske karte bliže i dalje familije (naučili se, pa retko šta knjiže na sebe) samo "kvasaju".

  • Dragan

   DOBRO ...ISECITE IZREKU "O POŠTENJU" ... ;)

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE