Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  IZJAVA DANA: Dame i gospodo – Dijana Hrkalović za CELU SRBIJU

  Nakon što je bila optužena za nekoliko ozbiljnih krivičnih dela, među kojima je trgovina uticajem i slučaj ubistva „na šinama“, Vlastimira Miloševića, bivša državna sekretarka u MUP-u Dijana Hrkalović je puštena da se brani sa slobode, a ovo vreme izgleda koristi kako bi posetila neke medijske kuće.

  Tako je Hrkalović sinoć gostovala na TV Hepiju u emisiji „Ćirilica“ kod Milomira Marića. Ona je uglavnom govorila o slučaju ubistva Jelene Marjanović i osuđenog za isto, Zorana Marjanovića.

  Ipak, mnogi su primetili da je TV Hepi nacionalna frekvencija, a da je Hrkalović poslednjih godina bila povezana sa mnogim nedozvoljenim radnjama i kršenjem zakona, pa se postavlja pitanje, da li joj je zaista tu mesto?

  Ona je odgovarajući na pitanje novinara Milomira Marića o tome šta zna o slučaju ubistva Jelene Marjanović odgovorila:

  Ja jesam bila u MUP-u tada, ali nisam bila direktno nadležna za tu istragu ubistva, kao što nisam bila nadležna ni za jednu istragu ubistva. Žao mi je što mediji napadaju način vođenja te istrage tada, jer je istragu vodio sada pokojni inspektor Dejan Jović. Oni time što napadaju način vođenja te istrage de fakto napadaju čoveka koji ne može da se brani, koji je sada pokojan i to prosto nije humano, nije ljudski

  Ona je dodala da je policija već nakon prvih nekoliko dana bila svesna da je njen suprug odgovoran za ovaj zločin iz strasti.

  Mi smo već u prvih nekoliko dana znali da je Zoran Marjanović ubica. Sad kako, zašto i tako dalje, to je apsolutno bio zločin iz strasti, što je bilo jasno. Ona je klečala, molila da je ne ubije. Po mom mišljenju je tu apsolutno motiv posesivnost. To su sve poznate stvari, ta presuda je konačno stigla, ali nešto drugo bih ja tu želela da istaknem, šta je meni bilo upečatljivo. 1990. godine Zoran Marjanović, tada desetogodišnjak, po nagovoru svoje majke po mojim tadašnjim informacija, cela porodica je bila jako čudna, daje intervju u kome govori o putovanju u „astralni svet“. Dete od 10 godina priča o putovanju u „astralni svet“, o nekim „astralnim projekcijama“ i kada ga novinarka pita: „Šta je to astralni svet?“, Zoran Marjanović odgovara to je svet mrtvih. On kroz snove ime te vizije, putuje po tim nivoima, kaže ima četiri negativna nivoa, i sedam pozitivnih, a na pitanje: „Kakvi su ti negativni nivoi?“, on odgovara kako su to nivoi vezani za ubice. Dete od 10 godina priča o ubicama, o „Gradu mrtvih“… Ja nisam klinički psiholog, ja sam psiholog koji se bavi socijalnom psihologijom, psihologijom mase, ali ovde svaki psiholog, svaki psihijatar može da da…

  Hrkalović je rekla i da je slučaj Jovanjica naručen i upakovan tako da diskredituje predsednika Aleksandra Vučića i njegovu porodicu. Ona je stala u odbranu Predraga Koluvije rekavši da je priveden protivpravno. Tvrdi da je primetila 10-ak nezakonitosti u tom slučaju. Optužila je inspektora Slobodana Milenkovića, ministra Nebojšu Stefanovića i tužioca Sašu Drecuna da su akciju zajedno orkestrirali uz pomoć stranih službi.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Screenshot

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE