Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Iva Babović: Budućnost počiva na temeljima tradicije

  Progres, uglavnom, vezujemo za budućnost, zaboravljajući da je slagalicu moguće sklopiti samo ukoliko prošlost i sadašnjost udruže svoje snage. Bogatiji za prethodno iskustvo, pravimo sigurnije korake ka budućnosti, a očuvanje kulturnog nasleđa i ponosno negovanje tradicije kao stuba jednog društva – osnove su na kojoj počivaju svi sledeći uspesi.

  Fondacija „Forever Friends”, sa predsednicom Ivom Babović na čelu, posetila je Udruženje za izradu ćilima „Damsko srce” u Pirotu kako bi se upoznala sa inspirativnim pričama njenih članica i pružila dodatnu podršku u radu kroz kontinuirane novčane mesečne donacije.

  Zapisi u slici istkani na svakom pirotskom ćilimu imaju neverovatnu umetničku vrednost, koju istovremeno prati jaka simbolika.

  Poseta Udruženju za izradu ćilima "DAamsko srce", Pirot

  Poseta Udruženju za izradu ćilima „Daamsko srce“, Pirot

  „Ne treba da zaboravimo simbole koje su nam naši preci ostavili. To je naš DNK, neprocenjivo iskustvo koje nam pomaže da imamo više vere u sebe i ljude koji nas okružuju”, objašnjava Iva Babović.

  Prema njenim rečima, čaroliju treba misliti, jer jedino je tako stvarna, a ovo udruženje je najbolji pokazatelj da za onoga koji istinski veruje – ništa nije nemoguće.

  „Vera u ljubav i pozitivan ishod snaga su koja pomera granice, jer čuda, zaista, počinju da se dešavaju kada odvažno sledimo svoje snove”, zaključuje Iva Babović.

  Izvor: BIZLife Magazin

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE