Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Instagram trendovi u vašem domu

  Ukoliko ste u fazi da želite da preuredite dom ili ga dodatno oplemenite nekim detaljima, verujemo da inspiraciju nalazite i na društvenim mrežama, posebno Instagramu koji pruža vizuelni sadržaj. Fotografije enterijera koji vam se dopadaju sačuvajte, a onda kreirajte svoj „inspiration board“ i jasno definišite koji je to stil koji najviše prija vašem senzibilitetu i po kome biste uredili dom, a onda razmišljajte i o propratnim detaljima.

  Na fotografijama na Instagramu često su prikazani samo neki segmenti, ali neke prikazuju i potpuno uređenje prostora. Tako možete iz samo jednog dela ambijenta dnevne sobe, na primer, da se inspirišete za kreiranje celog ambijenta.

  Ovim malim „zlatnim“ pravilom vode se i dizajneri enterijera, a odlična ideja može se videti na primerima poput fotografije sa ležajem MONDO u sivoj boji, odlično uklopljenim uz vitrinu SARDINIA POP, a stilski se sjajno uklapa i  klub sto BJ-9874 u kombinaciji metala i stakla.

  Elegantniji utisak možete postići tako što ćete vitrine svetlog, toplog drvo dekora, kombinovati sa tamnijim tonovima zidova, kao što je slučaj prikazanog dela ambijenta sa vitrinom SADRINIA 2K VS2.  Uz dodatnu ugradnu rasvetu na vitrini, ovaj ambijent će, i pored tamnih zidova, odavati toplinu i životnost prostora.

   

  Ukoliko, pak, uživate u urbanom uređenju i privlače vas enterijeri industrijskog stila sa neobrađenim zidovima od opeke, u kombinaciji sa podovima hladnih boja, možete ih osvežiti svetlim drvo dekorom toplog artisan hrasta, poput komode SARDINIA 2K1F. Stolica TC-1991 svojom metalnom konstrukcijom pojačaće karakteristike stila, a toplini će doprineti i jastuci upečatljivih boja i paterna, praveći idealan balans između toplog i hladnog u enterijeru.

   

  Takođe, odličan primer estetski privlačnog komada u ambijentu koji vam može biti inspiracija za uređenje ostatka prostora dnevne sobe jeste TV polica ALICANTE, koju čini kombinacija dekora artisan hrasta i tamnog parsol stakla. Uz ovakav komad nameštaja koji oplemenjuje prostor, , kako nam savetuju dizajneri enterijera Forma Ideale, može se uklopiti moderna i atraktivna fotelja CUBA, koja će svojim dizajnom upotpuniti ambijent.

  Navedeni primeri su samo neke od mogućnosti kako, uz inspiraciju ambijenata sa Instagrama, možete načiniti sjajan estetski doživljaj u vašem domu. Dekoracija je takođe veoma važna, a zelene sobne biljke kao detalj doprineće i vašem dobrom raspoloženju.

  Izvor: BIZlife

  Foto: Forma Ideale

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE