Inovativni CERESIT AERO 360° upijač vlage od reciklirane plastike

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Inovativni CERESIT AERO 360° upijač vlage od reciklirane plastike

  Ukoliko želite da se rešite suvišne vlage koja se zadržava na hladnim zidovima, odeći, nameštaju, tepisima, ili dragocenim predmetima, Ceresit ima pravo rešenje za Vas. Zahvaljujući unapređenom CERESIT AERO 360° upijaču vlage pružite prostorijama prijatnu klimu, apsorbujući iz vazduha suvišnu vlagu, kao i neodoljiv miris lavande, poljskog cveća, umirujućeg vodopada ili sveže zelene poljane.

  Pored modernog dizajna ambalaže i prijatnih mirisnih nota, Henkel je uveo inovacije i na polju održivosti koristeći 60 odsto reciklirane plastike i 100 odsto recikliranog kartona za izradu upijača (absorbera).

  Inovativni CERESIT AERO 360° prvi je upijač vlage na tržištu koji je napravljen od reciklirane plastike i lako je primenjivo rešenje za efikasnu kontrolu vlage i mirisa u kući. Sistem se sastoji od aparata i zamenjive tablete sa ultra aktivnim kristalima koja apsorbuju višak vlažnosti u vazduhu i pretvara ga u slani rastvor ukljanjajući neprijatne mirise.

  Osvežite svoje prostorije uz neodoljive mirisne note tableta unapređenog CERESIT AERO 360°upijača vlage!


  O Henkelu

  Henkel posluje širom sveta sa uravnoteženim i raznovrsnim portfoliom. Kompanija zauzima vodeće pozicije sa svoja tri poslovna sektora u oblastima industrijskog tržišta, kao i proizvoda široke potrošnje, zahvaljujući jakim brendovima, inovacijama i tehnologijama. Henkelov sektor Adhezivi Technologije je svetski lider na tržištu lepkova – u svim industrijskim segmentima u svetu. Sa sektorima Deterdženti i kućna hemija i Beauty Care, Henkel zauzima vodeće pozicije na mnogim tržištima i kategorijama širom sveta. Osnovan 1876. godine, Henkel iza sebe ima više od 140 godina uspešnog poslovanja. U 2019. godini, kompanija Henkel ostvarila je prodaju veću od 20 milijardi evra i operativni profit veći od 3,2 milijarde evra. Henkel zapošljava više od 52.000 ljudi širom sveta – predan i veoma raznovrstan tim, ujedinjen snažnom korporativnom kulturom, zajedničkim ciljem da ostvari održivi standard, kao i zajedničkim vrednostima. Kao priznati lider u održivosti, Henkel se nalazi na najvišim pozicijama mnogih međunarodnih indeksa i lista. Henkelove prioritetne akcije izlistane su u nemačkom indeksu DAX. Više informacija potražite OVDE.  

  Izvor: BIZLife

  Foto: Henkel

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE