Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Ovaj startap nudi plac na RAJSKOM OSTRVU za 10.000 EUR, izgradnja kuće sitnica

  Koliko puta ste bili na granici da ostavite sve i da odete da živite na selo daleko od gradske užurbanosti i vreve? Izolovano, mirno i sa minimalnim kontaktom sa civilizacijom. Još kada bi to bila Indonezija?

  Svi koji živimo u većim gradovima smo prošli tu fazu kada nam se čini da nam je svega dosta. I posla i gužvi i zagađenog vazduha. Rajsko ostrvo je idealna destinacija u našim mislima kada su u pitanju ovakve situacije.

  Čini se da je sada to i moguće i to za nešto manje od 10.000 evra, tačnije 9.950 za koliko možete pazariti zemljište na ostrvu Sumba u Indoneziji.

  Naime, na sajtu Eko grada na plaži ponuđeno je zemljište po ovoj ceni, a tvorci ovog projekta će vam pomoći da izgradite i kuću 6.500 evra. Doduše ne tako prostranu, ali i šta će vam više na rajskom ostrvu.

  Plaža, Indonezija (Pixabay)

  „Vaša kuća u prvom eko gradu na svetu, bez saobraćaja i zagađenja. Na rajskom ostrvu Sumba (Indonezija), manje od sat vremena udaljenom od Balija“, stoji na sajtu EcoBeachCity.

  Oni poručuju da možete budi deo ekskluzivnog projekta, gde možete imati život kakav želite i ostvariti svoje snove. „I sve to uz uslove koje nikada ne biste razmotrili“.

  Indonezija: Raj na zemlji

  „Rajsko ostrvo u Indoneziji, prepuno napuštenih plaža i kristalno čistih voda naseljeno izuzetnom vodenom faunom. Jednom na kopnu, stabla kokosa, vodopadi i pirinčana polja potvrđuju: da, stigli ste u raj. Ostrvo ima 2 aerodroma, puteve i obezbedićemo brzi WIFI, struju, vodu za piće itd…“, tvrdi ovaj startap na sajtu.

  Zašto baš ovo ostrvo treba da bude vaš izbor, oni kažu:

  • To je bezbedno ostrvo, bez zagađenja i sa prijatnom klimom tokom cele godine (između 30 °C i 20 °C).
  • Nalazi se na samo 50 minuta direktnog leta od Balija.
  • Sa stambenim kompleksom i svim potrebnim uslugama.
  • Niski troškovi života. Ručajte već od 1 €! Iznajmite električni motor već od 2€ po danu!
  • Puno skrivenih mesta za istraživanje.

  Grad će se prostirati na 1.500.000 kvadratnih metara, tik do plaže. To će biti grad sa eko-plažom u kome se wellness, zdravlje, odmor i rajsko ostrvo spajaju u savršenoj kombinaciji. Ima prostora za dve različite oblasti: stambeni deo i glavnu zgradu sa zajedničkim sadržajima.

  Osim izgradnje kuća sa veoma malim uticajem na životnu okolinu, biće instalirani solarni paneli za snabdevanje zajedničkih prostora energijom. Moći ćete da nabavite solarno postrojenje za desalinizaciju za besplatno snabdevanje domova vodom i dela lokalnog stanovništva, da posadite korale da biste sačuvali grebene ostrva, organizujte čišćenje plaže.

  Plaža. letovanje

  Plaža, Indonezija (Pixabay)

  Kako do kuće na plaži?

  Kada uzmete zemljište u koncesiju na 80 godina i na njemu izgradite kuću u njoj možete živeti ili je iznajmiti. Čak i ukoliko vaša kuća nije iznajmljena možete dobiti određenu nadoknadu jer startap raspoređuje dobit na više vlasnika. Kreatori programa tvrde da je godišnji povrat investicije 20 do 40 odsto.

  Tvorac projekta je PT Levels Hotels Indonesia (kompanija koju je odobrila vlada Indonezije), a njihov cilj je da stvore okruženja sa svime što je potrebno za pokretanje startapa.

  „Poslednjih godina, mnogi nomadi su predložili stvaranje mesta koje kombinuje miran način života na lepom ostrvu sa preduzetničkim aspektom“, tvrde iz kompanije.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE